Fevzipaşa Eylül'e yetişecek

Okullara yönelik habersiz denetimlerini sürdüren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, son olarak Fevzipaşa İlkokulu'nu denetledi.

Çerkezköy 14.04.2014 16:03:00 0
Fevzipaşa Eylül

EYLEM PLANINI İNCELEDİ

Talimatları doğrultusunda hazırlanan Eğitim ve Öğretimde Başarının Artırılması Eylem Planını inceleyen Kaymakam Metin Kubilay, yapılan ve yapılacak çalışmalarla ilgili de okul yönetiminden bilgi aldı. Değerler Panosu, İyilik Panosu ve Rehberlik Panosunu inceleyen ve ziyaretçi defterini de imzalayan Kubilay nöbetçi öğrencilerle de sohbet etmeyi ihmal etmedi.

KANTİNİ DE DENETLEDİ

Sınıfları da dolaşan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay öğrencilere çeşitli sorular da yöneltti. Öğrencilerin, şimdiden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Kaymakam Metin Kubilay okul kantinini de denetleyerek eksikliklerin biran önce giderilmesi için talimat verdi. Yeni yapılan okul binasının inşaat çalışmalarını da inceleyen ve çalışmalar hakkında bilgi alan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “Yeni bina önümüzdeki eğitim öğretim yılında faaliyete geçecek. Yeni binanın tamamlanmasıyla daha iyi fiziki şartlarda bir eğitim hizmeti sunulacak. Çocukların geleceğinden daha önemli bir konu yok” dedi.

Haber / Cem BÜLBÜL


0282 726 91 91
0282 747 65 10