Demircan: Kazanan hepimiz olduk

Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Demircan, dün Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı ziyareti sırasında siyasete ilişkin de açıklamalarda bulundu.

Çerkezköy 15.04.2014 19:50:00 0
Demircan: Kazanan hepimiz olduk

ETİK DEĞİL

Geçtiğimiz hafta içinde Ak Partili Belediye Meclis Üyesi Ömer Kılınç ile Kızılpınar Belediye eski Başkanı ve BBP Çerkezköy Belediye Başkan adayı Faruk Korkmaz arasında geçen diyalogu etik bulmadığını ifade eden Demircan “Biz seçim meydanlarında her şeyi konuştuk” dedi. Temiz bir siyaset yapmak istediklerini söyleyen Demircan “Siz ve Koray kardeşime bir şey demedik. 4 tane başkan adayımız var dedik. Kime inanıyorsanız ona oy verin dedik. Ömer Kılınç ile Faruk Korkmaz’ın konuşmasında Ömer Kılınç’ın elini öperim demiş öper, o ayrı. Ben konuştuklarımın hepsinin arkasındayım. Ancak onların konuştukları etik değil” dedi.

KIT BÜTÇEYLE SEÇİME GİRDİK

Kıt bir bütçeyle seçime girdiklerini söyleyen Demircan “Seçimde Kazanan Çerkezköy ve hepimiz olduk. Vahap Akay da artık hepimizin başkanıdır” ifadelerini kullandı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da o günkü siyasi konjektür içerisinde söylenen bazı kırıcı sözlerin ve polimiklerin geride kaldığını ve kendisinin polimiklerin dışında kalmayı yeğlediğini belirterek “İnşallah kazanan Çerkezköy ve burada yaşayan halkımız olur. Aksi olursa da halkımız günü saati geldiğinde gereğini gerektiği gibi yine yapar. Herkesin vatandaşımızın görüşüne saygı duyması lazım. Bu, mücadelesini verdiğimiz demokrasinin olmasa olmazıdır” dedi.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10