Medya mensuplarından başkanlara ziyaret

Çorlu Medya Mensupları Derneği yönetim ve dernek üyeleri Ergene belediye başkanı seçilen Rasim Yüksel'i makamında ziyaret etti.

Çorlu 18.04.2014 15:33:00 0
Medya mensuplarından başkanlara ziyaret

MEDYA BÜYÜK BİR GÜÇTÜR

Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Mehmet Yirun, yapılan seçimlerde Ergene Belediye Başkanı seçilen Rasim Yüksel’e görevinde başarılar diledi. Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Yüksel de “Çorlu Medya Mensupları Derneğinin çalışmalarını yakından takip etmekteyim. Bunun için de başta derneğin yönetimi ve üyelerini yürekten kutluyorum. Medya büyük bir güçtür. Ben özellikle şunu ifade etmek istiyorum. Yapılan seçimlerde tarafsız ve objektif habercilik anlayışı gösteren tüm basın mensuplarına sizlerin aracılığıyla çok teşekkür ediyorum” dedi.

ATATÜRK BÜSTÜ HEDİYE ETTİ

Ziyaret sonrasında Medya Mensupları Derneği Başkanı Mehmet Yirun, Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e günün anısına derneğin Atatürk büstünü hediye etti.

BAYSAN’I DA ZİYARET ETTİLER

Çorlu Medya Mensupları Derneği, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'a nezaket ziyaretinde bulundu.  30 Mart Yerel Seçimi'nde 4. kez belediye başkanı seçilen Başkan Baysan'ı tebrik eden Çorlu Medya Mensupları Derneği Başkanı Mehmet Yirun, yeni dönemde başarılar diledi. Çorlu Medya Mensupları Derneği yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Baysan, yeni dönemdeki projeleri hakkında bilgiler verdi.

Haber / Cem BÜLBÜL


0282 726 91 91
0282 747 65 10