Çerkezköy için 7/24 görev başındayız

Bir dönem emniyet müdür yardımcısı olarak görev yaptığı Çerkezköy'de ilçe emniyet müdürlüğüne atanan Murat Ogan, Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Ã??

Çerkezköy 18.04.2014 17:31:00 0
Çerkezköy için 7/24 görev başındayız

İYİ BİR EMNİYET MÜDÜRÜ

Ogan, sendika şube başkanı Murat Koçak tarafından kapıda karşılandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Koçak, önceki yıllarda üç yıl Çerkezköy’de İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı yapan Ogan’ın Çerkezköy İlçe Emniyet Müdür olarak atanmasından ve Çerkezköy’de görev yapıyor olmasından mutlu olduklarını ifade ederek “Murat Ogan başarılı bir Emniyet Müdürü. Çerkezköy’de de huzur ve güveni en iyi şekilde tesis edeceğine güvenimiz tam” dedi.

BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Sendikanın çalışmaları ile ilgili de bilgiler veren Koçak “Sendika olarak biz Türkiye genelinde çok büyük bir aileyiz. Ülkemiz ekonomisine büyük katkı sağlıyoruz. Üyelerimizin biliçli üretim yapmaları konusunda devamlı olarak eğitimler veriliyor. Her üyemiz çalıştığı işyerinde kendi işi gibi özen göstererek çalışmaktadır. Üyelerimizin yaşam standartlarını yaptığımız sözleşmelerle günün koşullarına göre yükseltilmesini sağlıyoruz” dedi.

ÜYE ÇOCUKLARI İÇİN KURS DÜZENLİYORUZ

Üyelerin çocukları için haftasonları İlçe Halk Eğitimi Müdürlüğü işbirliği ile Türkçe, matematik, Sosyal Bilgiler ve İngilizce Kursları verdiklerini söyleyen Koçak “Ayrıca her ay belirli sayılarda üyelerimizi MESS ile ortaklaşa düzenlediğimiz eğitim için Ankara’ya gönderiyoruz. MESS eğitimlerinden bu güne kadar dokuz bin üyemiz eğitim aldı.Bu eğitimlerin bir bölümü de eşli olarak devam ediyor. Ayrıca üye çocuklarımız ve üyelerimiz için de yurt dışı gezileri düzenliyoruz” dedi.

ÇERKEZKÖY ÖRNEK BİR KENT

Ziyarette konuşan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan da bu kez Çerkezköy’e İlçe Emniyet Müdürü olarak geldiğini ve tekrar Çerkezköy’de görev yapmaktan son derece mutlu olduğunu ifade etti. Çerkezköy’ün huzur ve güveni için yedi yirmi dört görev başında olduklarını ifade eden Ogan “Çerkezköy’de seksen bir ilden gelen tüm insanlar sağduyulu, tam bir birlik ve beraberlik içinde kardeşçe bir yaşam sürdürüyor. Çerkezköy, Türkiye’nin örnek bir kenti” dedi.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10