Amacımız tüm mahallelere eşit hizmet götürmek

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Çerkezköy'de öğrenci taşımacılığı yağan S.S. 90 Nolu Çerkezköy Öğrenci Servisleri Kooperatifi

Çerkezköy 18.04.2014 17:54:00 0
Amacımız tüm mahallelere eşit hizmet götürmek

SORUNLARI ÖNCELİKLE GİDERECEĞİZ

Seçimler sonrasında Kızılpınar ve Veliköy’ünde beldelikten mahaleye dönüşmesi sonrasında geçici bir sıkıntı yaşandığını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da “Çerkezköy’e bağlanan Veliköy ve Kızılpınar’da geçici bir sıkıntı var. Burada yaşayan vatandaşlarımız için de adaptasyon kolay değil. Bundan böyle onların tüm ihtiyaçlarını biz karşılayacağız” dedi. Bütün bir ilçe olarak büyüdüklerini söyleyen Akay “Bu iki belediyemizde de anlaşmalar 1 Nisan tarihine kadar yapılmış olduğundan çöp toplama işleri biraz aksadı. Ancak bir haftadır biz o sıkıntıyı gidermeye çalışıyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde bu yöndeki sıkıntı son bulacak” dedi. Amaçlarının Çerkezköy’ün tüm mahallelerine eşit hizmet götürmek olduğunu söyleyen Akay “Ancak Kızılpınar diğer mahllelerimize oranla daha çok hizmet beklemekte ve sorunları da oldukça çok. Bu sorunları öncelikle gidermeyi amaçlıyoruz” diye konuştu.

SORUNLARI ÇÖZECEĞİNİZE İNANIYORUZ

Vahap Akay saat 09.15’te de Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği Başkanı Hakan Asbaş ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Ziyarette konuşan Asbaş, derneğin kuruluşu ve çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Vahap Akay’a başarılar dileyen Asbaş, “Herkesin başkanı olacağınıza, sorunları çözmede hoşgörülü ve samimi olacağınıza inanıyor ve sorunları çözeceğinize de inanıyoruz. ÇESİAD olarak bizlere düşen görev olduğunda ve  biz sizde size desteğimizi vereceğiz” dedi. ÇESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Asbaş, kuruluşundan bu yana ÇESİAD’ın Genel Sekreterliğini yapan Engin Parlak’ın yerine üç gün önce Ali Arlı’nın getirildiğini de belirtti. Başkan Akay, ÇESİAD’ın yeni Genel Sekreteri Ali Arlı’ya yeni görevinde başarılar diledi. Bir dönem kendisinin de ÇESİAD’a üye olduğunu ifade eden Vahap Akay da, derneğin çalışmalarını takdir ettiğini söyledi. Çerkezköy adına insanların daha çok kucaklaşması için çalışacaklarını dile getiren Akay “Ben artık herkesin belediye başkanıyım. Her kesime ayırt etmeden hizmet etmek bizim ana prensibimiz. Tüm kurum ve kuruluşlarımızla birlik ve beraberlik içinde el birliğiyle Çerkezköy’ü çok daha ileri seviyelere çıkaracağız. Ben değil biz yaptık diyeceğiz” şeklinde konuştu.

İNŞAAT HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Saat 10.00’da da Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahhellesi Muhtarı Recep Şahin ve ihtiyar heyeti Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti. Vahap Akay saat 10.30’da da Veliköy Belediye Eski Başkanı Hanifi Belindir ve AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Ahmet Çetin’i ağırladı. Ziyarette konuşan Belindir, Veliköy’de yapımı devam eden Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksek Okul inşaatı ile ilgili bilgiler verdi. Belindir, okul inşaatının yanında bulunan binanın yerine de yeni bina yapılacağını ve yıkımı gerektiğini ve içinde belediye araçlarının bulunması nedeniyle  yüklenici firmanın binanın bu nedenle yıkımını yapamadığını  ifade ederek, Veliköy Belediye personelinin nerede ve nasıl görev alacağını da sordu.

TÜM SORUNLAR ÇÖZÜLECEK

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vahap Akay da Veliköy’de yaşayan insanların 22 yıllık bir belediye alışkanlığı olduğunu ifade ederek “Geçiş dönemi nedeniyle kısa süreli sıkıntılarımız da var. İnşallah bu sıkıntılar kısa sürede atlatılacak. Bahsettiğiniz yerdeki belediye araçlarını belediyemizin Çerkezköy’deki mevcut yerine Pazartesi günü  itibariyle  getireceğiz. Veliköy Belediye çalışanlarımızın görev yerlerinide önümüzdeki günlerde belirleyeceğiz. Herkesin içi rahat olsun” dedi. Bu süreçte bazı sıkıntıları olduğunu ifade eden Akay, hepsinin çözüleceğini söyledi.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10