Konferans salonu kapılarını açıyor

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi tarafından yapılan Konferans Salonu'nun tamamlandığını belirten ÇOSB Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nin 2014 Yılı Ola

Çerkezköy 19.04.2014 22:20:00 0
Konferans salonu kapılarını açıyor

TRAKYA’DA TEK

Konferans salonunun duvarlarında küçük oymalar olduğunu söyleyen Özdoğan “Bu oymalar ilk bakıldığında dekoratif amaçlı yapılmış olarak algılanabilir. Fakat bu oymaların her biri hesaplanarak yapıldı. Akustik ayarı için her türlü detay düşünüldü” dedi. Böylece en profesyonel ekiplerin dahi her türlü sanatsal etkinlikleri sahneleyebilecekleri bir ortamın hazırlandığını söyleyen Özdoğan, konferans salonunun Trakya’da bir eşinin olmadığını söyledi.

ENGELLİLER İÇİN DE ASANSÖR SİSTEMİ KURULDU

Mehmet Özdoğan, Türkiye’nin en modern Konferans Salonlarından birini Çerkezköy’e kazandırmanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, Konferans Salonunda iki adet Simultane çeviri odası bulunduğunu ifade etti. Merdivenlerde engelli araçları için asansör sistemi kurulduğunu ifade eden Özdoğan “Böylelikle engelli vatandaşlarımız da konferans salonu içinde rahatça dolaşabilecek” dedi.

DEVLET BÜYÜKLERİ İÇİN ÖZEL ODA

Salonun içinde bir de VİP odası olduğunu dile getiren Özdoğan, buranın da bölgeye herhangi bir etkinlik için gelecek olan devlet büyüklerinin dinlenebilmesi için hazırlandığını belirtti. Gösteri için gelecek sanatçılar için de kulis odası yapıldığını kaydeden ÇOSB Müdürü Mehmet Özdoğan “İbadetini yerine getirmek isteyen konuklarımız için mescid bölümümüz var. Ayrıca Konferans Salonu’na kendi araçları ile gelen konuklarımız için 500 araç kapasiteli otopark alanı oluşturduk” dedi.

GENEL KURUL YARIN YAPILACAK

ÇOSB’nin 2014 yılı Olağan Genel Kurulu’nun 22 Nisan Salı günü yeni konferans salonunda yapılacağını söyleyen Özdoğan, yapımına 2012’de başlanan Konferans Salonunun kapılarını ilk olarak ÇOSB’ye açacağını söyledi. Özdoğan, Konferans Salonu’nun kullanımı kapsamında bir ‘Kullanım Şartnamesi’ hazırlanacağını da ifade ederek “Trakya Bölgesi hatta ülkenin en modern Konferans Salonları arasında yer alan salonun başta Çerkezköy olmak üzere tüm ülkeye hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10