AK Partili İnce, CHP'li Başkana danışman oldu

30 Mart seçimlerinin ardından Çerkezköy Belediyesi'nde 2 dönemdir sürdürdüğü görevi sona eren Çerkezköy Belediye Eski Başkan Yardımcısı AK Partili Dr. Gökhan İnce, Kapaklı Belediye BaÅ?

Kapaklı 21.04.2014 23:51:00 0
AK Partili İnce, CHP

KAPAKLI’YA HAYIRLI OLSUN

Dün Kapaklı Belediyesi Olağanüstü Meclis Toplantısı’na katılan Dr. Gökhan İnce, bundan sonraki süreçte Kapaklı Belediyesi bünyesinde ‘Danışman’ olarak görev yapacak. Meclis toplantısının ardından Gökhan İnce’ye Kapaklı Belediyesi Hizmet binasını gezdiren Belediye Başkanı İrfan Mandalı, İnce’yi belediye personelleri ile de tanıştırdı. Mandalı, Gökhan İnce’nin önümüzdeki 5 yıl boyunca Kapaklı Belediyesi’ne danışmanlık yapacağını ifade ederek “Gökhan İnce’nin yeni görevi tüm Kapaklı’ya hayırlı olsun” dedi.

 

 

 

KAPAKLI’NIN GELİŞMESİNE KATKIDA BULUNACAĞIZ

Danışman olarak göreve başlayan Dr. Gökhan İnce de, Kapaklı’nın gelişmeye hazır olan bir laboratuar gibi olduğunu ifade ederek “Sevgili Başkanımız İrfan Mandalı bana Kapaklı’nın menfaati için kendileri ile birlikte çalışmamı teklif etti. Ben de Kapaklı’nın çok daha hızlı ve planlı bir şekilde gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla Başkanımızın bu teklifini kabul ettim” dedi.

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10