Bizim Renklerimiz sergisi ziyarete açıldı

Nurullah Narin Ortaokulu öğrencilerinin yaptığı yağlı boya resimlerden oluşan sergi dün saat 13.00'da Kipa Alışveriş Merkezi'nde ziyarete açıldı.

Çerkezköy 22.04.2014 00:23:00 0
Bizim Renklerimiz sergisi ziyarete açıldı

CUMA GÜNÜNE KADAR AÇIK KALACAK

Sergi ile ilgili bilgi veren Nurullah Narin Ortaokulu Resim Öğretmeni Serpil Aksu, sergide öğrencilerin eğitim öğretim yılı başından beri hazırladığı 38 resmin yer aldığını söyledi. Bizim renkler isimli serginin ortaokul 5 ve 6.sınıf öğrencilerinin eserlerinden oluştuğunu belirten Aksu, “Sergide modern tarzda resimler, natürmort resimler ve manzara resimleri yer alıyor. Sergi Cuma gününe kadar Kipa Alışveriş Merkezi’nde ziyarete açık kalacak” dedi.

 

 

 

RESİMLERİ TEK TEK İNCELEDİLER

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Uğur Erem ve Rağbet Erol, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler de sergiyi ziyaret etti. Sergide yer alan resimleri tek tek inceleyen Kaymakam Metin Kubilay ve Belediye Başkanı Vahap Akay, resimlerle ilgili öğrencilerden ve Resim Öğretmeni Serpil Aksu’dan bilgiler aldı. Resimleri çok beğendiğini söyleyen Kubilay, öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik ederken, sergiye katılımından dolayı Okul Müdürü Yılmaz Kırmızıgül de Kaymakam Kubilay ve Belediye Başkanı Akay’a teşekkür etti.

 

 

 

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10