Albayrak: Tekirdağ ortak bir isim

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ı ziyaret etti.

Süleymanpaşa 22.04.2014 23:42:00 0
Albayrak: Tekirdağ ortak bir isim

BURADA AİLE OLMUŞSUNUZ

Süleymanpaşa Belediye Meclis Salonu’nda Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı ağırlayan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyeleri ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Ziyarette konuşan Albayrak, “Artık CHP, AKP, MHP isimlerini pek kullanmayacağız toplantılarda. Çünkü biz bir aileyiz dedik. Bir ailede burada olmuşsunuz” dedi.

HEP BİRLİKTE ÇALIŞMALIYIZ

Albayrak “Büyükşehir oluşumuyla beraber Tekirdağ’ın ismi ilin 11 ilçesinin ismi oldu. Tekirdağ ortak bir isim oldu. Büyükşehir oluşturuldu ve büyükşehirin yeniden yapılanması, yeniden planlanması biraz zaman alacak. Başlangıç olarak çok hızlı bu işleri yapabiliriz ancak çok da hızlandırmanın pek sağlıklı olmayacağını düşünüyorum. Bir de kurucu büyükşehir belediye başkanı olmanın ayrı bir sorumluluğu var. Tarafsız hizmet etmek ve tarafsız davranmak birinci prensibimiz. Başka türlü bu işi başaramayız. Bu sadece Kadir Albayrak’ın başarabileceği bir şey değil. Hep birlikte çalışmalıyız” diye konuştu.

İYİ ÇALIŞAN BİR BELEDİYE OLACAĞIZ

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da “Süleymanpaşa belediye meclisimiz bir ailedir. Seçimin doğasından gelen karşılıklı nazireler yapılmış olabilir. Ancak artık fiili bir döneme girdik. 5 yıl boyunca bu yükü biz hep beraber taşıyacağız. Biz iyi çalışan bir belediye olmayı amaçlıyoruz” dedi.

Haber / Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10