Servisçilerden Kubilay'a teşekkür ziyareti

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, dün Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticilerini ağırladı. Dernek Başkanı Fikret Tanyeri ve yönetim kurulu üyeleri saat 9.4

Çerkezköy 23.04.2014 00:20:00 0
Servisçilerden Kubilay

TEŞEKKÜR ETTİLER

Ziyarette konuşan Dernek başkanı Fikret Tanyeri, sıkıntıları çözmede kendilerine yardımcı olan Kaymakam Kubilay’a teşekkür etti. Dernek olarak bir takım sıkıntılarının daha bulunduğunu söyleyen Tanyeri, “Bunların da çözümünde bizlere yardımcı olacağınıza inanıyoruz” dedi.

YARDIMCI OLACAĞIZ

Ziyarette konuşan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay da ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kurumların sıkıntılarını çözmede Kaymakamlık olarak üzerlerine düşen görevi yerine getirdiklerini belirten Kubilay “Siz Servis Araçları derneği olarak önemli bir hizmet yapmaktasınız. Sizin sıkıntılarınızı gidermek bizlerin de görevi. Ancak sıkıntılarınız İlçe Emniyet Müdürlüğüne detaylı şekilde aktarmanızda da yarar var. Emniyet Müdürlüğümüz sizlerin sıkıntılarının çözümünde gerekli yardımı yaparak yardımcı olacaktır” dedi. Ziyarette hazır bulunan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan da “Servisçilere yardımcı olacağız” diyerek sıkıntıları kendileri ile paylaşmalarını istedi.

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10