Kaymakam Kubilay: Gururumuz oldunuz

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay Türkiye Tekwondo Şampiyonası'nda dereceye giren Çerkezköy Güzel Spor Kulübü sporcularını makamında ağırladı. Antrenör Bilal Güzel, Çerkezköy İlÃ

Çerkezköy 23.04.2014 00:25:00 0
Kaymakam Kubilay: Gururumuz oldunuz

ŞAMPİYON OLACAK KAPASİTEDELER

Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel ziyarette yaptığı konuşmada Türkiye Şampiyonası’nda dereceye giren sporcuların her birinin gelecekte olimpiyat şampiyonu olacak sporcular olduğunu ifade ederek “Sporcularımızın yaşlarının küçük olmasına bakmayın her biri kendinden büyük aynı anda üç erkeği halt edecek kapasitede sporcudur” dedi.

 

 

 

İLİMİZİ TEMSİL EDECEK

Yapılan Türkiye Şampiyonası’nın olimpiyatlar için yıldız sporcuların seçimi olduğunu söyleyen Güzel “Sporcularımız 2 Mayıs’ta Gaziantep’te yapılacak şampiyonaya katılmaya hak kazandı” dedi.  Gaziantep’teki Şampiyonada da hedeflerinin birincilik olduğunu söyleyen Güzel “Anadolu Yıldızları Taekwondo Lig şampiyonasında olduğu gibi Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2016-2020 yıllarında yapılacak olan yaz olimpiyatlarına da katılacak ve hedefi bu olimpiyatta da başarı sağlamak olacak” dedi. Bu ligin 1.2. tur maçlarının Tekirdağ’da yapıldığını ve müsabakalara 220 bayan ve 220 erkek sporcunun katıldığını söyleyen Güzel “Bu müsabakalarda iki bayan sporcumuz finale yükselerek Antalya’da yapılan Okullar arası Grup eleme şampiyonasında dereceye girerek Türkiye Şampiyonasında İlimizi temsil edecek” dedi.

 

 

 

İLÇEMİZİN İSMİNİ DUYURDUNUZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay da “Yapılan Türkiye Şampiyonalarında dereceye giren İlçemizin güzide Spor Kulübü Güzel Spor Kulübü’nün Antrenörü Bilal hocamız başta olmak üzere, şampiyonada dereceye giren sporcularımızı tebrik ediyorum . Okul idarecilerimizi de kutluyorum. Sporcularımızın Şampiyonada iyi dereceler almış olduklarını görüyorum. Çerkezköy olarak sizlerle gurur duyuyoruz. İlçemizin ismini geniş kitlelere duyurdunuz. Bu başlı başına bir başarıdır” dedi.

 

 

 

GENÇLİK MERKEZİ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Çerkezköy’de kurulması planlanan Gençlik Merkezi için çalışmaların da başladığını söyleyen Kubilay “Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından yapılacak olan Gençlik Merkezi’nin yer teslimi önümüzdeki günlerde yapılacak. Gençlerimiz Yapılacak bu merkez sayesinde çok daha iyi ve pozitif olarak çalışacaklar ve zamanlarını çok daha iyi değerlendirecekler” dedi. Gençlik Merkezi’nin 3.5 milyon liralık bir yatırım olacağını dile getiren Kubilay, gençlik merkezinin 300 gün içinde tamamlanarak hizmete girmesinin planlandığını belirtti. Mevcut Kapalı Spor Salonu’nun bitişiğinde yapılacak olan Gençlik Merkezi’nin gençlere, Çerkezköy’e hayırlı olmasını temenni eden Kubilay “Gençlik Merkezi tamamlandığında ilçemizin büyük bir ihtiyacını gidermiş olacak” dedi. Gençlik Merkezinin hizmete girmesiyle birlikte ilçedeki tüm gençlerin kötü alışkanlıklardan kurtulacağını ve böyle bir merkezin Çerkezköy’ün en önemli ihtiyaçlarından biri olduğunu ifade eden Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel de Gençlik Merkezi konusundea girişimlerinden dolayı Kaymakam Metin Kubilay ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal’a teşekkür etti.

TAKDİRLE KARŞILIYORUZ

Şampiyonada okullar arası 68 kilogramda üçüncü olan Şahin Yiğit’in babası Kamil Yiğit de ziyarette yaptığı konuşmada, Kaymakam Kubilay’ın sporla yakından ilgilenmesini ve ilçede sporun daha da yaygınlaşması yönünde gösterdiği gayretlerini takdirle karşıladıklarını söyledi. Ziyarette Kaymakam Kubilay sporcularla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. 

ÇERKEZKÖY’ÜN GURUR OLDULAR

8-15 Mart tarihleri arası Antalya’da yapılan Muay-Thai Türkiye Şampiyonası’nda 10 yaşındaki İnci Narin yerlici İlköğretim Okulu öğrencisi Gülsüm Ügey 33 kilogramda minikler kategorisinde Türkiye üçüncüsü olurken, 15-17 Nisan tarihinde Yalova’da yapılan Tekwondo Grup müsabakasında da birinci oldu. Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi 17 yaşındaki Şahin Yiğit de 68 kilogramda Antalya’da yapılan Okullar arası Türkiye grup şampiyonasında üçüncü oldu ve Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. Nurullah Narin Ortaokulu öğrencisi 12 yaşındaki Meryem Akgün de 29 kilogramda Marmara ve Ege Grubunda bir ve ikinciliği elde etti. Nurullah Narin Orta Okulu öğrencisi 12 yaşındaki Kübra Kepenek de 33 kilogramda Marmara ve Ege Grubunda birinciliği kazandı.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10