Kubilay: Ortak paydamız hizmet

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, kurumlara yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Kaymakam Kubilay önceki gün de Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi ve Kızılay Derneği Çerkezköy Şubesi'ni ziya

Çerkezköy 23.04.2014 00:53:00 0
Kubilay: Ortak paydamız hizmet

MODEL UÇAK KURSU VERİLİYOR

İlk olarak Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şubesi’ni ziyaret eden Kaymakam Kubilay, Şube Başkanı Mustafa Zümbül tarafından karşılandı. Zümbül’den çalışmalarla ilgili bilgi alan Kubilay, personelle de sohbet etti. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Mustafa Zümbül, Türk Hava Kurumu’nun yeni binasının çalışmalarının sürdüğünü, Halk Eğitimi Kampanyası çerçevesinde de Model Uçak yapımı kurslarının verildiğini ifade etti.

 

 

 

HEP BERABER ÇALIŞMALIYIZ

Kaymakam Kubilay, Model Uçak Yapımı Kursu’nu da ziyaret ederek maketleri inceledi. Öğrencilerle de sohbet eden Kubilay, daha sonra Kızılay Derneği Çerkezköy Şubesi’ni ziyaret etti. Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut ve Kızılay personeli ile görüşen Kubilay, derneğin yürüttüğü çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Ortak paydalarının vatandaşa hizmet olduğunu söyleyen Kubilay “Vatandaşa hizmet ortak paydası altında ister kamu ister özel kuruluşlar olsun hep beraber elimizden geleni yapmalıyız. Türk Hava Kurumu ve Kızılay Çerkezköy Şubeleri ilçemizde çok aktif olarak çalışıyorlar” diyerek kurum başkanları ve personellerini tebrik etti.

Haber / Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10