5. Uluslararası Çocuk Şenliği başladı

Çorlu Belediyesi tarafından bu yıl 5.'si düzenlenen Uluslararası Çocuk Şenliği açılış korteji ve Cumhuriyet Parkı'nda düzenlenen etkinliklerle başladı.

Çorlu 24.04.2014 00:08:00 0
5. Uluslararası Çocuk Şenliği başladı

AÇILIŞ KORTEJİ İLE BAŞLADI

Uluslararası Çocuk Şenliği'nin açılış töreni Bulgaristan, Yunanistan ve Gürcistan'dan gelen misafir heyetler ile Çorlu'daki okulların katılımıyla gerçekleşti. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Çorlu Milli Eğitim Müdürü Muammer Okumuş'un da hazır bulunduğu açılış kortejinde, Atatürk Meydanı'nda toplanan kalabalık “Çocuk Şenliği Yürüyüşü”nü gerçekleştirerek Cumhuriyet Parkı'na gitti. Daha sonra Cumhuriyet Parkı'nda kurulan etkinlik alanında, Çocuk Şenliği etkinlikleri başladı. Bu kapsamda illizyon ve halk oyunları gösterileri yapıldı. Ayrıca Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü müzik kurslarının eğitmen ve öğrencilerinden oluşan Grup Akademi, halka konser verdi.

KONSERLERLE DEVAM EDECEK

Cumhuriyet Parkı'nda bulunan etkinlik alanında okul aile birliklerinin kermes düzenlediği stantları ziyaret eden Başkan Baysan, ayrıca paten ve kaykay pistinin de açılışını yaptı. 5. Uluslararası Çocuk Şenliği etkinlikleri Cumhuriyet Parkı'nda düzenlenecek etkinlik ve konserlerle devam edecek.

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10