Emlakçılar Derneği'nde Özel dönemi

Kapaklı'da Hüseyin Akın başkanlığında kurulan Kapaklı Emlakçılar Derneği'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı dün saat 14.00'da yapıldı.

Kapaklı 24.04.2014 00:44:00 0
Emlakçılar Derneği

DİVAN HEYETİ OLUŞTURULDU

Fevzi Çakmak Caddesi Nurlu Sokak’ta bulunan Kapaklı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği binasında yapılan toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Divan Kurulu Başkanlığı’na Kapaklı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kadir Arıcı seçilirken, Divan Üyeliklerine ise Sami Cambaz ve Zafer Akgün oybirliği ile seçildi.

FAALİYET RAPORU OKUNDU

Derneğin faaliyet raporu Kemal Özel tarafından okundu. 2013 yılı Aralık ayında 7 kurucu üye ile ilk adımları atılan derneğin 8 Ocak 2014’te resmen kurulduğu ifade edilirken, “Derneğimizin amacı Kapaklı’daki emlakçı kardeşlerimizi bir çatı altında toplamak, üyelerimizin bilgi birikimini arttırmak ve sosyal yardımlaşma faaliyetlerine katılmaktır. Üye sayımızı daha da arttırarak derneğimizin gelirini de arttırmayı planlıyoruz. En büyük hedeflerimizden biri de derneğimize, üyelerimizin kaynaşabileceği, bir araya gelebileceği bir lokal kazandırmaktır” denildi.

TAHMİNİ BÜTÇE GÖRÜŞÜLDÜ

Derneğin giderleri ile ilgili de bilgi veren Kemal Özel, derneğin kuruluş giderlerinin 668 TL olduğunu ifade etti. Derneğin basım yayın giderlerinin de 179,95 TL olduğunu söyleyen Özel, toplam giderin 847,95 TL olarak gerçekleştiğini söyledi. Kemal Özel, faaliyet raporunun ardından tahmini bütçe hakkında da bilgi verdi.

OYBİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

3 yıllık tahmini bütçenin 15 bin TL olarak belirlendiğini ifade eden Özel “Üye aidatlarından 9 bin 900 TL, üyeliğe girişlerden 600 TL ve bağışlardan da 4 bin 500 TL gelir elde etmeyi planlıyoruz” dedi. Bütçenin 3 bin 300 TL’sinin haberleşme, 2 bin 500 TL’sinin kırtasiye ve basım yayında, 8 bin 200 TL’sinin demirbaş alımında ve bin TL’sinin de çeşitli yardım giderlerinde kullanılmasının planlandığı ifade edildi. Yapılan bilgilendirmenin ardından bütçe oybirliği ile kabul edildi.

SEÇİMLER YAPILDI

Gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından seçimlere geçildi. Tek liste ile yapılan seçimler sonunda Dernek Başkanlığı’na Kemal Özel ve Yönetim Kurulu üyeliklerine de Nursen Sert, Hasan Akı, Murat Güneş, Bilal Acar, Reşat Ünlü ve Veysek Koca’nın seçilmesi oybirliği ile kabul edildi. Derneğin Denetim Kurulu üyeliklerine ise Şakir Demirel, Zafer Akgün ve Mustafa Köybaşı seçildi.

DİĞER DERNEKLERE DE ÖRNEK OLACAK

Seçimlerin ardından teşekkür konuşması yapan Kapaklı Emlakçılar Derneği Başkanı Kemal Özel, genel kurulun tüm ilçeye ve tüm ülkeye hayırlı olmasını temenni ederek “Derneğin kurucu başkan ve üyelerine teşekkür ediyorum” dedi. Özel, derneğin ilçedeki diğer derneklere birlik ve beraberlik anlamında örnek olacağına inandığını belirtti. Kapaklı’nın  hızla büyüyen ve gelişen bir ilçe olduğunu söyleyen Kemal Özel, Kapaklı’nın, yarınlara umutla bakan bir yatırım bölgesi olduğuna dikkat çekti.

ÜYE SAYIMIZI ARTIRACAĞIZ

Özel “Burada yatırım yapmak isteyen vatandaşlarımıza ilk hoş geldin diyenler bizleriz. Bu nedenle birlik ve beraberliğimiz büyük önem arz ediyor. Bu anlamda Kapaklı’da isminden sıkça söz ettirecek bir dernek çatısı altında bir araya geldik. Önümüzdeki 3 yıl boyunca kuracağımız güzel diyaloglarla üye sayımızı arttıracağız. En kısa zamanda derneğimizin lokalini hayata geçireceğiz” derken, Kapaklı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kadir Arıcı da “İlçede faaliyet gösteren emlakçıların, ihtiyaç sahibi ailelere yardım için Kapaklı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne de sahip çıkmasını temenni ediyorum” dedi.

Haber / Cem BÜLBÜL


0282 726 91 91
0282 747 65 10