Minikler hem coştu hem coşturdu

Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Afacan Çocuk Yuvası ve Çocuk Kulübü'nde de düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Çerkezköy 24.04.2014 00:46:00 0
Minikler hem coştu hem coşturdu

BEĞENİYLE İZLENDİLER

Dün saat 12.00’da Afacan Çocuk Yuvası’nda düzenlenen etkinliklerle veliler de çocuklarını yalnız bırakmadı. Minikler her bayram olduğu gibi bu bayram da gösterileri ile anne ve babalarına unutulmaz dakikalar yaşattılar. Öğrencilerin gösterileri ilgiyle izlenirken, veliler de çocuklarının bu anını ölümsüzleştirmek için birbirileriyle yarıştı. Yaklaşık bir saat süren kutlama programı minik öğrencilerin ellerinde ay yıldızlı bayraklar eşliğinde şarkı söylemesi ile sona erdi.

BAYRAMLARINI KUTLADI

Afacan Çocuk Yuvası Kurucu ve Sorumlu Müdürü Güniz Güven de “Ben ancak ilkokul yaşıma geldiğimde 23 Nisan bayramının ne demek olduğunu kavramıştım. Oysa şimdi çocuklarımız daha 2 yaşında 23 Nisan’ın anlamını ve önemini kavrıyor. Çocuklara küçük yaşlarda bayram coşkusunu yaşatmak, küçük yaşlarda toplumda kendini ifade etmelerini sağlamak, sosyal zekalarını desteklemek için böyle programlar düzenliyoruz” dedi. Güven, tüm çocukların bayramını kutladı.

Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10