Mandalı: Adımız Kapaklı, soyadımız Türkiye

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'nın, 3'üncü kez Belediye Başkanlığı görevine seçilmesi dolayısıyla önceki akşam kutlama programı düzenlendi.

Kapaklı 24.04.2014 22:48:00 0
Mandalı: Adımız Kapaklı, soyadımız Türkiye

ÜÇÜNCÜ KEZ BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

Saat 20.30’da düzenlenen programda konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 2004 ve 2009 seçimlerinde Kapaklı halkının kendisini Belediye Başkanlığı görevine seçtiğini anımsattı. 10 yıldır görevinin başında olduğunu söyleyen Mandalı, “Halkımız teveccüh göstererek 2014’te de beni belediye başkanlığına seçti” dedi. 30 Mart seçimlerinde kendisine oy vermeyen vatandaşlara da seslenen Mandalı “2019’da genel af var. 2019’da bir yerel seçim daha olacak. 5 yıl sonra bize oy atarak bu aftan faydalanmanızı istiyorum” diye konuştu.

TEKRAR SİZLERİN HUZURUNA ÇIKTIK

Mandalı, 30 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimlerde vatandaşların demokratik haklarını kullanarak, özgür iradeleri ile tercihlerini yaptığını ifade etti. Halkın kendisini tekrar bu onurlu göreve layık gördüğünü söyleyen Mandalı “Bu seçim sürecinde hep birlikte çalıştık, çok yorulduk. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi. Seçim sürecinde halkın iradesinin sandığa ve sonuçlara yansıdığını söyleyen Mandalı “Kapaklı’mızın ilk ilçe belediye başkanı olarak görevimize başladık. Bunun sorumluluğunu ve ağırlığını bilerek tekrar sizlerin huzuruna çıktık” dedi.

BİZ BİRLİKTE BAŞARDIK

Ulu Önder Atatürk’ün, ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Milleti yine milletin azim ve kararlılığı kurtaracaktır. Tek bir egemenlik vardır, o da halkın egemenliğidir’ sözüne vurgu yapan Mandalı “Bugün bizlere düşen görev, teslim aldığımız bu kutsal ve onurlu görevi layıkıyla yerine getirmektir” şeklinde konuştu. Mandalı, 10 yılda yaptıkları hizmetlerin daha güzelini, daha iyisini yapacaklarını ifade ederek “Biz birlikte başardık. Yine birlikte başaracağız. Kapaklı’da yaşayan 100 bin kişinin başkanı olarak herkesin derdine derman olmak, ihtiyaçlarını karşılamak, taleplerini yerine getirmek amacıyla aldığım bu emaneti, 5 yıl daha layıkıyla taşıyacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

AYIRMAYACAĞIZ, AYRIŞTIRMAYACAĞIZ

Hizmetlere kaldığı yerden devam edeceklerini söyleyen Mandalı “Biz bütün Kapaklı’nın hizmetinde olacağız. İlçemizde kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz. Dün olduğu gibi bu dönemde de ayırmayacağız, ayrıştırmayacağız” dedi. Hz. Mevlana’nın “Sevgide güneş gibi olacağız. Dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi olacağız. Hataları örtmede gece gibi olacağız. Tevazuda toprak gibi olacağız. Öfkede ölü gibi olacağız. Her ne olursa olsun, olduğumuz gibi görünüp, göründüğümüz gibi olacağız” sözlerine dikkat çeken İrfan Mandalı “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olacak” dedi.

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ

Tüm vatandaşların hizmetinde olacaklarını söyleyen Mandalı “Çalışma arkadaşlarımızla birlikte projelerimizi hayata geçirmek için gece gündüz demeden çalışacağız. Hizmet için çalışacağız. Sizler için çalışacağız. Çünkü bizim sevdamızın adı Kapaklı ve sizsiniz. Her zaman söylediğimiz gibi bizim adımız Kapaklı, soyadımız da Türkiye” dedi.  Programda Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı Kent Meydanı’nı dolduran vatandaşlara gül dağıttı. Havai fişek gösterilerinin de sunulduğu programın son bölümünde ise ses sanatçıları Nagehan ve Gökhan Meneşe Kapaklılı’lara konser verdi.

Haber / Cem BÜLBÜL


0282 726 91 91
0282 747 65 10