Sağlık için pedal çeviriyorlar

Çerkezköy'de Motosiklet Kulubü üyelerinden oluşan Çerkezköy Bisiklet Topluluğu (ÇERBİS), sağlıklı yaşam için her gün pedal çeviriyor.

Çerkezköy 24.04.2014 23:01:00 0
Sağlık için pedal çeviriyorlar

HER GÜN PEDAL ÇEVİRİYORLAR

“Zinde bir gün için pedal çeviriyoruz” sloganı ile yola çıktıklarını belirten topluluk başkanı Mehmet Okuyan, yaklaşık 50 kişilik topluluğun, her gün 65-75 kilometre pedal çevirliğini söyledi. Sağlıklı yaşam için ve motosiklet kulübü üyeleri olarak kondüsyon tutmak için bu etkinliği düzenlediklerini ifade etti. Yaklaşık bir aydır her gün pedal çevirdiklerini dile getiren Okuyan, “Çerkezköy’ün konumu bisiklet kullanımı için çok uygun. Çerkezköy konum itibari ile birçok yolun güzergahında olduğu için hergün farklı güzergahta pedal çeviriyoruz” dedi.

TURLARA DA KATILMAYI HEDEFLİYORUZ

Topluluk üyelerinin çalışma durumlarına göre sabah ya da öğleden sonra etkinliğe katıldığını belirten Mehmet Okuyan, bas ve korunma gibi tedbirlere de önem verdiklerini belirtti. Bu etkinliğin hem sağlık hem de kondüsyon için önemine dikkat çeken Başaran, 4 Mayıs’ta düzenlenecek olan Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu ve yine aynı tarihte düzenlenecek olan Trakya turuna da katılmayı hedeflediklerini belirtti.

Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10