Kubilay ve Yılmaz'dan hayırlı olsun ziyareti

30 Mart'ta yapılan mahalli idareler seçimlerinde CHP'den Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen ve büyükşehir statüsüne kavuşan Tekirdağ'ın ilk büyükşehir belediye baÅ

Çerkezköy 24.04.2014 23:04:00 0
Kubilay ve Yılmaz

BAŞARILAR DİLEDİLER

Önceki gün de Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ve Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, Başkan Albayrak’a hayırlı temennisinde bulundu ve görevinde başarılar dilediler. Ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getiren Kadir Albayrak da Kubilay ve Yılmaz’a teşekkür etti.

AVUKATLAR DA ZİYARET ETTİ

Türkiye Barolar Birliği Genel Sekreteri Av. Güneş Gürseler, Tekirdağ Baro Başkanı Av. Nevzat Teker de, baro yönetimi ile birlikte Tekirdağ Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. TBB Genel Sekreteri Güneş Gürseler ve Tekirdağ Baro Başkanı Nevzat Teker, Başkan Albayrak’a hayırlı olsun temennisinde bulundular ve görevinde başarılar diledi. Albayrak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10