Kubilay: Sevinçler paylaştıkça çoğalır

Kurum ve kuruluşlara ziyaretlerini sürdüren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, önceki gün de ilçede faaliyet gösteren Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Çerkezköy 52 Ordulular Kültür ve

Çerkezköy 25.04.2014 23:55:00 0
Kubilay: Sevinçler paylaştıkça çoğalır

KULÜP HAKKINDA BİLGİLER ALDI

İlk olarak Samsunluları ziyaret eden Kaymakam Kubilay, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi ve Dernek Eski Başkanı Enver Bayram ile dernek üyeleri tarafından karşılandı. Samsunlular Derneği tarafından açılan Yaşar Doğu Gençlik ve Spor Kulübü ile ilgili de bilgiler alan Kubilay, ardından 52 Ordulular Derneği’ni ziyaret etti.

ORDULU VE MALATYALILARI DA ZİYARET ETTİ

Çerkezköy 52 Ordulular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Nazım Usta ve Dernek Üyeleri ile görüşen Kubilay, son olarak da Malatyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Mehmet Keleş ve Dernek Üyeleri tarafından karşılanan Kubilay, Dernek Üyeleri ile sohbet etti.

İŞBİRLİĞİ YAPABİLİRLER

Kaymakam Kubilay, dernek binalarında özellikle okuma köşelerinin oluşturulmuş olmasından dolayı memnuniyet duyduğunu ifade etti. 31 Ocak 2013 tarihi itibari ile Halk Eğitim Kampanyası başlattıklarını anımsatan Kubilay, “Dernekler Halk Eğitim Merkezi ile çeşitli kursların açılması noktasında işbirliği yapabilirler” dedi.

ZİYARETLER DEVAM EDECEK

Kubilay, genç kuşakların geçmiş ile bağlarını koparmamaları açısından derneklerin önemine dikkat çekerek “acılar-sıkıntılar paylaştıkça azalır, sevinçler-mutluluklar paylaştıkça çoğalır” ilkesi ile hareket ettiklerini vurguladı. Ziyaret ettiği derneklerin de bu anlayışla hareket etmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kubilay “Derneklere iade-i ziyaretlerimiz devam edecek” dedi.

Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10