Yemişçi: "Bana kumpas kurulduğunu düşünmüyorum"

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, bir kafede düzenlediği basın toplantısında, seçim sürecinde yaşananlar ile yaptığı çalışmaları anlattı.

Tekirdağ 27.04.2014 04:45:00 0
Yemişçi:

BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ  

Ak Parti olarak Türkiye genelinde oylarını arttırdıklarını ifade eden Yemişçi, Tekirdağ'da ise büyük şehir belediyesi dahil toplam 12 belediyenin hiçbirini kazanamadıklarını söyledi. 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, 5 Aralık 2013 tarihinde, birçok ilin belediye başkan adayı ile kendisinin de Çorlu belediye başkan adaylığını açıkladığını belirten Yemişçi, "Başbakanımız benim Çorlu adaylığımı açıkladıktan sonra çalışmalarımıza hız kazandırdık. Teşkilatlarımızla birlikte yoğun bir çalışma temposuna başladık. Seçim çalışmalarının büyük bir kısmını Çorlu'da geçirdik. Bunun için, bölgemizde ve özellikle de Çorlu'da şikayetler ile istekler konusunda büyük bir bilgi birikimimiz oldu" şeklinde konuştu. 

“KAMU YATIRIMLARININ TAKİPÇİSİYİM”

Yemişçi, bir gazetecinin "Seçimi kaybetmeniz için size kumpas kurulduğu söylentilerine ne diyeceksiniz?" sorusuna  "Bana kumpas kurulduğunu düşünmüyorum, kumpası kurmuş olan kişi kendisine kurmuş olur" diye yanıt verdi. Çorlu için kamu yatırımları anlamında ciddi çalışmaları olduğunu ifade eden Yemişçi, Ak Parti Tekirdağ milletvekili seçildiği andan itibaren Tekirdağ ve Çorlu için kamu yatırımlarının takipçisi olduğunu söyledi. 

“ASLA SÖZ KONUSU DEĞİL”

Yemişçi, Tekirdağ milletvekili olarak görevine devam ettiğini belirterek "Tekirdağ ve Çorlu'nun kamu yatırımlarının tamamlanması konusunda ciddi adımlarımız var. AK Parti olarak, ülke genelinde oy oranlarımızda ciddi ve gözle görülür bir artış varken, Trakya'da bu oranının düşmesinin sebebini araştırıyoruz. Birebir temaslar çok önemli. Parti değiştirme durumum asla söz konusu değil. Çorlu'ya ve bölgeye ne kazandırırım yada bundan sonra neler kazandırmalıyım düşünüyorum buda bana zevk veriyor."diye konuştu. 

Haber Merkezi


0282 726 91 91
0282 747 65 10