Duru Bebe Öztrak Caddesi'nde hizmete açıldı

Duru Bebe mağazası Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Öztrak Caddesi Edip Arıcan Sokak'ta Çerkezköy halkının hizmetine açıldı. İşletmeciliğini Ebru Alaca ve Emre Özlemiş'in yaptığÄ?

Çerkezköy 27.04.2014 05:01:00 0
Duru Bebe Öztrak Caddesi

Duru Bebe Çerkezköy Atatürk Caddesi’nde yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen açılış töreni ile hizmete açıldı.

AÇILIŞA YOĞUN İLGİ

Cumartesi günü saat 14.00’de gerçekleştirilen açılışa Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, CHP Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çelebi, Belediye Meclis üyeleri,Uğur  Erem, Rağbet Erol, Ensar Sivri,Nedim Yılancı,Ayfer Dönmez,Serdar Ürkmez, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Akın, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Aksoy,Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Fikret Tanyeri ve Başkan Yardımcısı Aşkın Gündoğdu, 190 nolu Öğrenci Servisleri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Birol Öztürk, CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları üyeleri esnaflar ve vatandaşlar katıldı. 

“ÇERKEZKÖY’E HAYIRLAR GETİRSİN”

Açılış töreninde konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ İşletmeciliğini Ebru Alaca ve Emre Özlemiş’in yaptığı Duru Bebe’nin Çerkezköy’e hayırlı olmasını diliyorum. Duru Bebe bebek mağazası ile ilçe halkımızın bir eksikliği daha gidermiş bulunmaktadır. Buna benzer mağazaların çoğalmasıyla da alternatif ürün alacaklar içinde ayrı bir seçenektir. Bu nedenle ilçemize ikinci bir işletme daha kazandıran Ebru Alaca ve Emre Özlemiş kardeşleri bu güzel girişimleri nedeniyle kutluyor, ilçemize ve kendilerine hayırlı olmasını diliyor ve bol kazançlar temenni ediyorum” dedi.

BAŞKAN’A SÜRPRİZ HEDİYE

Okunan duanın ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, işletmeciler Ebru Alaca ve Emre Özlemiş kardeşlerle birlikte işletmenin açılış kurdelesini kesti. Açılışın ardından işletmeci Ebru Alaca Başkan Vahap Akay’a bir sebepte çocuk kıyafetlerini hediye ederek “ Başkanım bu da bizim size yeni doğan kızınız için hediyemiz olsun” dedi. Bu nazik davranıştan ötürü de Başkan Akay işletmeci Ebru Alaca’ya teşekkür etti.

Haber/Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10