Nilgün Belgün'le "Aşk ve Komedi" Çerkezköylüleri güldürdü

Tiyatro ve Sinema sanatçısı Nilgün Belgün Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi'nde önceki akşam sahnelenen 'Nilgün Belgün ile Aşk ve Komedi' oyununda seyircileri gülmekten kırıp geçirdi. Belgün oyunda

Çerkezköy 27.04.2014 05:12:00 0
Nilgün Belgün

Nilgün Belgün’le Aşk ve Komedi adlı tiyatro oyunu Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi’nde salonu dolduran Çerkezköylü tiyatroseverler ve Nilgün Belgün hayranları için sahnelendi.

ÇOK SAYIDA TİYATROSEVER KATILDI

Çerkezköy’lü organizatörler Öznur Koç ve Sinem Yurdakul tarafından organize edilen “ Nilgün Belgün’le Aşk ve Komedi” adlı iki perdelik müzikli dans gösterisi önceki akşam Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde sahnelendi. Yaklaşık iki saat süren gösteriyi Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Taha Ülker, ÇTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Savaş, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Ensar Sivri ve yüzlerce Çerkezköylü tiyatrosever izledi.

DÖRT EVLİLİĞİNİN İK PERDEDE ANLATTI

Oyunun başlangıcında, çocukluk yıllarında dadısı güllü hanımın topal yürüyüşüne taklit ederek oyunculuk yeteneğinin ortaya çıktığını ailesinin hareket ve mimiklerle anlatan sanatçı Belgün, ilerleyen saatlerde başından geçen aşkları, evlilikleri ve perde arkası anılarını, turne ve sahne maceralarını paylaşarak, izleyicileri güldürmesini bildi. Sanatçı özellikle Rum babaannesinin ve komşularının taklidini başarı ile yaptığı bölümlerde alkış aldı.

HEM GÜLDÜRÜDÜ HEM DÜŞÜNDÜRDÜ

Zaman zaman söylediği müzik eşliğinde partneri ile dans ederek oyunu sürdüren Nilgün Belgün, Aşk’ın güzel bir şey olduğunu ve her insanın yaşaması gerektiğini, önemli olanın hayattan keyif almak olduğunu, insanın her düştüğünde tekrar dimdik kalkmasını bilmesi gerektiğini hem güldürerek, hem de düşündürerek anlattı. Gösteri sonunda müzikli oyunu beğenen seyirciler sanatçı Belgün’ü dakikalarca ayakta alkışladılar.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10