Sex skandalına dört tutuklama

Kapaklı'da geçtiğimiz günlerde kayınpederi tarafından gelinlerinin kayıp olduğunu İlçe Emniyet Müdürlüğüne bildirmesinin ardından soruşturmayı derinleştiren emniyet yetkilileri aile içi fa

Kapaklı 27.04.2014 05:14:00 0
Sex skandalına dört tutuklama

 KAYIP OLAYININ ARDINDA SEKS SKANDALI ÇIKINCA ORTALIK KARIŞTI

İddiaya göre geçtiğimiz günlerde Kapaklı Atatürk Mahallesi’nde eşi askerde olan Fatma İ (19) ‘in kayınpederi ile aynı binayı paylaşırken bir anda ortadan kayboldu. Ailenin şikayetini dikkate alan Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri başlattıkları soruşturma kapsamında Fatma İ.‘nin telefon trafiğinden hareket eden polisler genç kızın öz dayısı ile ensest ilişki bilgisine ulaştılar. Soruşturmayı derinleştiren Asayiş Şube müdürlüğü kayıp kıza Samsun’da ulaştı.

GÖZ ALTINA ALINDILAR

Fatma İ’nin sorgusu derinleştikçe öz dayısı Selahhattin C.(50) ile başlayan enses ilişkinin dayısının telkinleri ile komşusu Hasan A ile ilişkiye giren Fatma İ  bu defa Hasan A’nın teklif ettiği arkadaşları Nadi G,Erkan B.ve Mehmet F’ninde katıldığı  toplu sekse dönüştüğü belirtti. Polis tarafından göz altına alınan zanlılar geniş güvenlik önlemleri altında Çerkezköy Adliyesine çıkarıldılar.

KADIN SIVINMA EVİNE YERLEŞTİRİLDİ

Cumhuriyet savcısı Ziya Öztürk’ün sorgusunun ardından tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edilen 5 zanlı’dan Selahhattin C, Erkan B. Hasan A ve Mehmet F sorgu hakimi Fatih Özyurt tarafından tutuklanarak Tekirdağ F Tipi ceza evine gönderilirken Nadi G’ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Bir hafta sonra askerden eşi gelecek olan Fatma İ. ise soruşturma savcılığının talimatı  ile kadın sığınma evine gönderildi.

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10