Kaymakamlık yunuslar için seferber

Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, dün makamında Kapaklı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkan Yardımcısı Çağlar Bütün, beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Orçun

Kapaklı 28.04.2014 15:33:00 0
Kaymakamlık yunuslar için seferber

BOŞLUĞU DOLDURMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Ziyarette konuşan Çağlar Bütün, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı yönetiminin 12 kişiden oluştuğunu söyledi. Yönetimin 12 kişiden oluşmasının 12 kişi ile sınırlı olduğu anlamına gelmediğini söyleyen Bütün “Kriterlerimize uygun olan tüm genç kardeşlerimize yönetimimizde yerimiz var” dedi. Bütün, Kapaklı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın Başkanlığını İrfan Ayan’ın yaptığını anımsatarak, başkanın yoğun programı nedeniyle ziyarete katılamadığını söyledi. Vakfın amaçları ile ilgili de bilgi veren Bütün, ilçede eğitim ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması konularında ciddi sıkıntıların olduğunu ve bu boşluğu doldurmak için çalıştıklarını söyledi.

 

 

 

KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN KURTARMAYA ÇALIŞIYORUZ

Kapaklı’da ailevi sorunlar nedeniyle pek çok gencin sigara, alkol ve uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklarının olduğunu ifade eden Çağlar Bütün, bu gençlerle diyalog kurup onları kötü alışkanlıklardan kurtarmaya çalıştıklarını söyledi.

HUZUR VE GÜVEN ORTAMI VARDI

Çağlar Bütün, 30 Mart Yerel Seçimleri sürecinde ilçede hizmet veren Yunus ekiplerinin büyük faydası olduğunu ifade ederek “Seçimlerden sonra Yunus ekipleri ilçemizden ayrıldılar. Fakat onlar buradayken, ilçede daha fazla huzur ve güven ortamı vardı. Keşke imkan olsa da Kapaklı’mızda Yunus ekipleri sürekli hizmet etse. Çok faydalı olur” dedi.

DİĞER EKİPLERDEN DAHA HIZLI ULAŞABİLİYOR

Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı yönetimine ilçedeki gençler için yaptıkları çalışmalar dolayısıyla teşekkür eden Kaymakam Kuzulu “Yunus ekiplerinin Kapaklı’da sürekli hizmet vermesi için Kaymakamlık olarak gerekli yazışmaları yaptık. İlçemizde polis ekiplerimiz sürekli devriye halindeler. Fakat Yunus ekiplerinin caydırıcılığı çok daha fazla. Çünkü onlar herhangi bir olay yerine diğer ekiplerimize nazaran çok daha hızlı intikal edebiliyor” dedi. Kuzulu, temennilerinin Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde Yunus ekiplerinin hizmet vermesi olduğunu söyledi.

Haber / Cem BÜLBÜL      

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10