Albayrak'a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor

30 Mart'ta yapılan seçimlerde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Kadir Albayrak'a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Tekirdağ 29.04.2014 11:56:00 0
Albayrak

DAYANIŞMA İÇİNDE OLACAĞIZ

Merkezi İstanbul’da bulunan Hayrabolu ve Köyleri Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı Barış Sert, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Albayrak, büyükşehir belediyesi olarak her zaman sivil toplum kuruluşları ve dernekler ile dayanışma içerisinde olacaklarını söyledi.

AKUT YETKİLİLERİ DE ZİYARET ETTİ

Kısa adı AKUT olan Arama Kurtarma Derneği Tekirdağ Temsilcisi Murat Kılıç da, çalışma arkadaşları Hasan Gönül ve Serkan Karaca ile beraber Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı kadir Albayrak’a Akut çalışmaları hakkında bilgiler veren Akut yetkilileri Albayrak’a çalışmalarında başarılar diledi.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN ZİYARET

Hayrabolu ilçesine bağlı Lahana Mahallesi sakinleri Muhtarları Birol Bilmez ile beraber Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine gelerek Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Büyükşehir Belediye Başkanı kadir Albayrak’ı başkan seçilmesinden dolayı kutlayan Lahana’lılar Albayrak’a çalışmalarında başarılar diledi.

SARAÇ DA ZİYARET ETTİ

Tekirdağ İl Jandarma Alay Komutanı Albay Hakan Saraç Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine gelerek Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı kadir Albayrak’ı başkan seçilmesinden dolayı kutlayan Saraç Albayrak ile beraber çalışacak olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi ve çalışmalarında başarılar diledi. Türk Böbrek Vakfı Tekirdağ Şube Başkanı Ülkü Eşkinat, Onursal Başkan Doğan Eşkinat ve diğer yönetim kurulu ve mütevelli heyet üyeleriyle beraber Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine gelerek Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

BAŞARILAR DİLEDİ

Namık Kemal Vergi Dairesi Müdürü Ali Öztürk de eski Belediye Meclis Üyesi Mehmet Sabri Yüce ile beraber Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine gelerek Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı başkan seçilmesinden dolayı kutlayan Öztürk,  Albayrak’a çalışmalarında başarılar diledi.

Haber / Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10