Öğrenciler, Sosyal Bilgiler dersini belediyede işledi

Çerkezköy Atatürk İlkokulu 4-C sınıfı öğrencileri, Sosyal Bilgiler dersinde "Yerel Yönetimler" konusunu Çerkezköy Belediyesi'nde işlediler.

Çerkezköy 29.04.2014 16:06:00 0
Öğrenciler, Sosyal Bilgiler dersini belediyede işledi

AKAY’I DA ZİYARET ETTİLER

Türkçe öğretmenleri Nesrin Kandemir ile birlikte Çerkezköy Belediyesi’nin birimlerini gezen Çerkezköy Atatürk İlkokulu 4-C sınıfı öğrencileri son olarak ise Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti. Ziyarette öğrencileri kabul eden Başkan Akay, Sosyal Bilgiler dersinde ‘Yerel Yönetimler’ konusunu işleyen öğrencilere belediye birimleri hakkında bilgi vererek, öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.

“BİR YILDIR İSTİYORDUM”

Öğrencilerin “Belediye Başkanı olmayı hayal ettiniz mi ?” sorusuna cevap veren Başkan Akay “Belediye Başkanlığını bir yıldır istiyorum. Yapılan seçimlerde de Belediye Başkanlığını kazandım” dedi. Öğrencilerin “İleriye dönük projelerinizde neler var” sorusu karşısında terleyen Akay “Çocuklarımızın daha güzel alanlarda oynadığına, eğitim gördüğüne şahit olacaksınız. İşimiz gerçekten zor. Ama vatandaşlarımız için beş yıllık süre zarfında en iyi hizmetleri ayaklarına getireceğiz” dedi.

“YAPACAĞIMIZDAN ŞÜPHENİZ OLMASIN”

Belediye faaliyetleri ile ilgili hazırladıkları soruları soran öğrenciler Akay’dan aldıkları cevapları da bir bir not ettiler. Öğrenciler ile birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akay “Bizim tek amacımız sizlerin daha rahat ortamda yetişmenizdir. Sizlerin başarılı olmanız bizim geleceğe bakışımız için gerçekten çok önemlidir. Sizler geleceğimizin teminatısınız, projelerimizin içinde sizlere yönelik projelerimizde var. Park, bahçeler, oyun alanları ve yeşil alanları çoğaltacağız. Bilgi, beceri ve sportif alanlarda aktivitelerimiz olacak. Sizlerin istekleri doğrultusunda ve imkânlarımız nispetinde ne gerekiyorsa yapacağımızdan vatandaşlarımızın şüphesi olmasın” dedi.  Karşılıklı başarı ve güzel temenniler ile ziyaret son buldu.

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10