Tekirdağ, Kiraz Festivali'ne hazırlanıyor

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından 5-8 Haziran'da düzenlenecek Kiraz Festivali ile ilgili yapılacak çalışmaları belirlemek üzere Kiraz festivali İcra Komitesi ilk toplantısını yaptı.

Tekirdağ 30.04.2014 14:02:00 0
Tekirdağ, Kiraz Festivali

İCRA KOMİTESİ TOPLANDI

Tekirdağ Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik başkanlığında yapılan toplantıya Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve Süleymanpaşpa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, Süleymanpaşa Belediye Meclisi Kültür Komisyonu üyeleri,  geçtiğimiz yıl festival organizasyonunu gerçekleştiren icra komitesi ekibi ile festival organizasyonunda görev alacak kurum ve dernek müdürleri katıldı.

 

KOMİSYONLARA YETKİ VERİLDİ

Toplantıda Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı Meclis üyeleri tarafından oluşturulan Kültür Komisyonu ve Belediye Başkanlığı Müdürlüklerinden oluşan Festival Teknik Komitesi ile Bütçe Komisyonu belirlenerek oluşturulan komisyonlara yetki verildi. Festival Genel Programını belirleme çalışmalarının yapıldığı toplantıda taslak program oluşturulurken taslak program oy çokluğu ile kabul edildi. Ancak 50. Kiraz Festivali Programı’nın netleşmesi ve görev alacak kurumların belirlenmesi bir sonraki toplantıya bırakıldı.

 

Haber / Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10