TOBB mevzuat konusunda bilgilendirdi

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu, TOBB ve Yatırım Ortamını İyileştirme Koordinasyon Kurulu (YOİKK) tarafından düzenlenen toplantılara katıldı.

Çorlu 1.05.2014 13:37:00 0
TOBB mevzuat konusunda bilgilendirdi

KATILIM YOĞUN OLDU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı işbirliğinde düzenlenen "İşverenlerin Yabancı Çalıştırmaları İle İlgili Mevzuat"a ilişkin bilgilendirme toplantısı, TOBB'a bağlı Oda/Borsalar ve Türkiye Sektör Meclislerinden çok sayıda katılımcı ile yapıldı. Sunumların ardından soru/cevap bölümü ile devam edilen toplantıda; katılımcılar konu ile ilgili yaşadıkları sorunları doğrudan yetkililere aktarma fırsatı .

KOMİTE TOPLANTISINA DA KATILDI

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu daha sonra YOİKK Fikri, Sınai Mülkiyet Hakları ve Ar-Ge Teknik Komite toplantısına katıldı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ramazan Yıldırım ile TPE Başkanı Habip Asan'ın başkanlığında Türk Patent Enstitüsünde gerçekleştirilen toplantıya, kamu kurumlarının temsilcilerinin yanı sıra, YOİKK platformunda temsil edilen özel sektör temsilcileri katıldı.

Haber / Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10