Günay'dan oda ve borsalara ziyaret

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay, Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Üyesi Galip Öge ve TOBB Oda/Borsa Daire Başkanlığı'ndan Kemal Vural ile birlikte Edirne Ticaret Borsasıâ€??

Tekirdağ 2.05.2014 13:16:00 0
Günay

FAALİYETLER HAKKINDA BİLGİ ALDI

Tekirdağ TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ni temsilen Trakya’daki Oda ve Borsa ziyaretlerine başladıklarını ve gerçekleşen ziyaretlerin amacının, oda ve borsalarımızın sorunları, istek, arzu, görüş ve önerilerini dinlemek ve gerekli mercilere iletmek olduğunu belirtti. Toplantı öncesinde TOBB Başkanı Rifat Bey’in selamlarını ileten Başkan Günay, Oda Yöneticilerinden Edirne Ticaret Borsası ve oda faaliyetlerine dair bilgiler aldı.

 

ETSO’YU DA ZİYARET ETTİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Edirne Ticaret Borsası Başkanı Özay Öztürk, anlamlı ziyaret için Tekirdağ TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay’a teşekkür etti ve günün anısına Başkan Günay’a plaket takdim etti. Günay ve beraberindekiler Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nı da ziyaret etti. Heyet, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Meclis Başkanı Mehmet Eren ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüştü.

 

GÖZLE GÖRÜLÜR BİR BİRLİKTELİK VAR

Başkan Günay, “Edirne’de gözle görülür bir birliktelik var. Başarının sırrı birlik ve beraberliktir. Birlikte hareket etmek şehre katkı sağlar. Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu da bu birliktelikten büyük memnuniyet duyuyor” dedi. Edirne Ticaret ve sanayi Odası’nı çalışmalarından dolayı da tebrik eden Başkan Günay, Edirne TSO’nun son bir yıl içinde yaptığı başarılı çalışmaların dikkat çektiğini söyledi. Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ve mutluluğu ifade ederek, ETSO hakkında bilgi verdi. Edirne’nin ve ticaret erbabının sıkıntılarını ve çözüm önerilerini dile getirdi.

 

TEKİRDAĞ TSO’DAN KIRKLARELİ TSO’YA ZİYARET

Cengiz Günay Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odas’nı da ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarete Kırklareli TSO Meclis Başkanı Erdoğan Semerci, Kırklareli TSO Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş, Kırklareli TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri katıldı. Kırklareli TSO hakkında ve bölge hakkında bilgiler veren Kırklareli TSO Başkanı Çetintaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Başkan Günay’a teşekkür etti. Günay Kırklareli Ticaret Borsası’nı da ziyaret etti.  Başkan Günay, Oda Yöneticilerinden Kırklareli Ticaret Borsası ve Oda faaliyetlerine dair bilgiler aldı.

 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10