Yurt Kesim Petrol, törenle açıldı

Rahmi Yılmaz, Salih Yılmaz ve Gürkan Kesim'in ortağı olduğu Yurt Kesim Petrol, dün saat 12.00'da düzenlenen törenle Fevzipaşa Mahallesi Güveniş Caddesi BSH açık oto parkının yanında faaliyet

Çerkezköy 2.05.2014 16:30:00 0
Yurt Kesim Petrol, törenle açıldı

ENİ BİR HİZMET SUNMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ

Açılış töreninde konuşan Türkiye Petrolleri Bölge Satış Müdürü Oktay Leblebicioğlu, Türkiye Petrolleri olarak güvenli ve kaliteli petrol verdiklerini ve kamu sermayesi ile de hizmet eden tek kuruluş olduklarını söyledi. Türk Petrolleri olarak Çerkezköy ve bölge halkına yeni bir hizmet sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Leblebicioğlu, “10 yıllığına kiralamış olduğumuz bu yerde Rahmi ve Salih Yılmaz kardeşler yüzde 50, Gürkan Kesim yüzde 50 işbirliğiyle ortaklık yaparak kurulan Yurt Kesim Petrol’ün açılışına katılmanız dolayısıyla hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

HEDEFİMİZ SEKTÖRDE SÖZ SAHİBİ OLMAK

Türk petrolleri olarak sektörün acımasız rekabet ortamında iş stresinin eksik olmadığını dile getiren leblebicioğlu, “Uzun vadede hedefimiz sektörde söz sahibi olmak. Bu nedenle de bayi ağını genişletmiş, kalite ve güvenle özdeşleşmiş milli değerlere sahip fiyatı uygun bir Türkiye Petrolleri markasını oluşturmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

 

BİZ BİR DEVLET FİRMASIYIZ

Türkiye Petrolleri A.Ş.’nin 2006 yılında kurulmuş genç bir firma olduğunu buna rağmen şu anda akaryakıt dağıtım sektöründe faaliyet gösteren 53 akaryakıt dağıtım firması içerisinde ilk 6'da yer aldıklarını ifade eden Oktay Leblebicioğlu “53 akaryakıt dağıtım firması arasında Türkiye’de kamu sermayesi ile kurulmuş tek firma Türkiye Petrolleri’dir. Biz bir devlet firmasıyız. Özellikle halkımızın bunun farkında olmasını istiyorum. Bizim uzun vadede sektördeki hedefimiz, sektörde söz sahibi olmak, bayi alanını genişletmiş, kalite ve güvenle özdeşleşmiş bir Türkiye Petrolleri markasını oluşturmak” dedi.

 

 

 

HEDEF 200 BAYİ

Türkiye çapında faaliyette bulunan 247 bayilerine büyük görevler düştüğünü söyleyen Leblebicioğlu “Yılsonuna kadar bayi sayımızı 300’e çıkarmayı hedefliyoruz. Yüzde yüz bir kamu sermayesi ile kurulmuş bir firma olmamız dolayısıyla halkımızın da desteğini bekliyoruz ve istiyoruz. Çünkü şirketimizin her bir kuruşunda milletimizin emeği ve katkısı bulunmaktadır. Bu anlamda biz halkımızdan şirketimize sahip çıkmalarını istiyoruz” dedi.

 

 

 

TÜM GİRİŞİMCİLERE ÖRNEK OLACAK

AK Parti Tekirdağ Milletvekili T.Ziyaeddin Akbulut da bu yatırımın güzel bir birliktelik içinde güzel bir ortaklık kurularak gerçekleşmiş olması bakımından tüm girişimcilere de örnek olacağını ifade ederek Yurt Kesim Petrol’ün hayırlı olmasını temenni etti. Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay da, Çerkezköy’ün yüzlerce fabrikanın yer aldığı ve on binlerce çalışanın bulunduğu bir yer olduğunu ifade ederek “Çerkezköy hızla büyüyen ve gelişen bir ilçemiz. Biz Çerkezköy’ün bir marka değerleri olan girişimciliğe yer veren bir ilçe olarak anılmasını istiyoruz. İşte Rahmi Yılma ve Gürkan Kesim beylerin bu güzel birlikteliğinin ve güzel girişimciliğini sergiledikleri bu iş yerinin tüm girişimcilerimize örnek olmasını diliyorum. İlçemizde her alanda iş birliği yaparak yeni iş yerleri kazandıracak olan girişimcilerimiz de böyle birliktelik içinde olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

 

 

KALABALIK BİR DAVETLİ TOPLULUĞU KATILDI

Yapılan konuşmalar ve Saray İlçe Müftüsü Bahri Şamat’ın duasının ardından açılış yapıldı. Açılışa, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Saray Kaymakamı Hüseyin Öner, Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı Cemil Akdeniz, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, AK Parti Tekirdağ Milletvekili T.Ziyaeddin Akbulut, Türkiye Petrolleri A.Ş. Bölge Satış Müdürü Oktay Leblebicioğlu, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Saray İlçe Müftüsü Bahri Şamat, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Ahmet Gayretli, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Nedim Yılancı, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, Peryön Başkanı Özber Çetin, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Akın, ÇTSO Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Aksoy, Çerkezköy Belediye Eski Başkanı Ali Ertem, Atatürkçü Düşünce Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Dündar Orhan, Optimed Hastanesi Genel Koordinatörü Op.Dr. Ayhan Arslan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Sait Yazı, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, Çerkezköy İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Recep Demirbağ, AK Parti Çerkezköy ilçe eski Başkanı Alaettin Demirbağ, Çerkezköy Mavi Minibüsler Kooperatifi Başkanı İlhami Yörük, Çerkezköy Araç Sahipleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Fikret Tanyeri, Veliköy Belediye eski Başkanı Hanifi Belindir, Büyükyoncalı Belediye Eski Başkanı Nurettin Yılmaz, Saray Belediye  Meclis üyeleri, esnaf, şoförler, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.

 

 

 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10