"Çerkezköy'ü kazanmak büyük başarıdır"

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık yönetim kurulu üyeleri ile birlikte CHP'li Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı ziyaret etti.

Çerkezköy 5.05.2014 15:29:00 0

“BÜYÜK BAŞARIDIR”

Dün ilçe Başkanlığını ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık partililer ile görüştükten sonra dün saat 14.30’da Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı da ziyaret etti. Ziyarette konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık “Görevinizde başarılar diliyorum. Bu seçimi kazandık ve seni de kazandık. Yıllar sonra eski Belediye Başkanı Hikmet Uğraş’tan sonra belediyeyi alan Cumhuriyet Halk Partilisin. Gerçekten bu büyük bir başarıdır. Allah utandırmasın. Bu seçimlerde Çerkezköy, Malkara ve Hayrabolu’yu kazanmak gerçekten büyük bir başarıdır. 12-0 olunca beklentilerde büyük olacaktır. Uyum içerisinde Büyükşehir ile çalışmanız gerekecektir” dedi.

 

 

 

“TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAKTIR”

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da “Değişimin gerçekleşmesi için bizim kadar bizlerle birlikte olan tüm halkımıza bir kez daha teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Ben artık tüm Çerkezköy'ün Belediye Başkanıyım. Her zaman söylediğim gibi yine söylüyorum. Halkımızdan gelecek önerileri dikkate alacağız. Bizi göreve getiren halkımıza en iyi şekilde hizmet edeceğiz ve mahcup olmayacağız. Birlik ve beraberlik içinde tüm kurum ve kuruluşlarımızla sivil toplum örgütlerimizle birlikte Çerkezköy'ü hak ettiği noktaya getireceğiz. Tekirdağ olarak yapacağımız hizmetlerle Türkiye’ye örnek olacağız” diye konuştu.

 

 

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10