Yabancı öğretmen ve öğrencilerden Albayrak'a ziyaret

Almanya'nın koordinatörlüğünde düzenlenen ve Türkiye, İspanya ve Polonya'nın ortak okul olarak yer aldığı, Tekirdağ Namık Kemal Lisesi'nin de içinde bulunduğu Avrupa Birliği BakanlığÄ

Tekirdağ 5.05.2014 16:47:00 0
Yabancı öğretmen ve öğrencilerden Albayrak

HEDEF AVRUPA’DA DA TANINAN BİR KENT HALİNE GETİRMEK

Albayrak İspanya’nın Malaga, Almanya’nın Soltau ve Polonya’nın Jespol kentinden gelen 10 öğretmen ve 20 öğrenciyi Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda ağırladı. Avrupa ülkelerinden gelen öğrenci ve öğretmenleri Tekirdağ’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Albayrak “Namık Kemal Lisesi benim eski okulum. Okuduğum okulun Avrupa ülkelerinden gelen misafirlerini Tekirdağ’da ağırlamak bizim için mutluluk verici. Umut ediyorum ki Türkiye de en kısa zamanda Avrupa Birliği’ndeki, yerini alacaktır. Tekirdağ Büyükşehir olarak, güçlü sanayisi, tarım ve hayvancılığı, üniversitesi, turizmi ve lojistik yatırımları ile çevreye duyarlı, yaşanabilir ve mutlu bir kent vizyonumuz var. Avrupa ülkeleri ile ilişkilerimizi de bu süreçte daha da geliştirerek Tekirdağ’ı Avrupa’da da tanınan bir kent haline getirmeyi hedefliyoruz” dedi.

 

 

 

DİPLOMA SÜRPRİZİ

Namık Kemal Lisesi Okul Müdürü Süleyman Karagöz de, bir sürpriz yaparak, Başkan Albayrak’ın ilkokul ve ortaöğretim diplomalarını kendisine hediye etti. Bu jest karşısında çok duygulanan Başkan Albayrak, Okul Müdürü Karagöz’e teşekkür etti.

 

 

 

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10