Çorlu Belediye Meclisi toplandı

Çorlu Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı olağan meclis toplantısı Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan başkanlığında yapıldı.

Çorlu 8.05.2014 10:07:00 0
Çorlu Belediye Meclisi toplandı

FAZLA MESAİ ÜCRETİ BELLİ OLDU

Toplantıda zabıta personeline ödenecek olan fazla mesai ücreti ilgili yasal mevzuatlar doğrultusunda belirlenerek karara bağlanırken, Belediye Başkan Yardımcılarına ödenecek aylık brüt ödenek de ilgili kanun çerçevesinde tespit edilerek oy birliğiyle kabul edildi. Yenice Belediye Başkanlığı 2013 Faaliyet Raporunun oy birliğiyle kabul edildiği toplantıda, Çorlu Belediyesi 2013 yılı Kesin Hesabının görüşülmesi oy birliğiyle Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edildi.

 

MÜTEŞEBBİS HEYET ÜYELERİ SEÇİLDİ

Yenice Belediyesi 2013 yılı Kesin Hesabının görüşülmesi oy birliğiyle Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edildi. Trakya Kalkınma Ajansı’na sunulan proje için Belediye Başkanına imza yetkisi verilmesinin oy birliğiyle kabul edildiği toplantıda, Türkgücü OSB Müteşebbis Heyeti’nin üyeleri yapılan oylama sonucunda belirlendi. Bu kapsamda Müteşebbis Heyeti'nin asil üyeliklerine Ünal Baysan, Ahmet Sarıkurt, İskender Coşkun, Oktay Çolpan ve Muammer Özer, yedek üyeliklere ise Halil İbrahim Yerlioğlu, Melih Yamaç, İsmail Yaşar Demir, Serkan Kaya ve Ateş Akdere seçildi.

 

SÜRE 3 YIL UZATILDI

Çorlu İlçesi Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği merkezi olarak kullanılan işyerinin tahsis süresinin 3 yıl uzatılması ve tahsis bedelinin 250 TL olması oy birliğiyle kabul edilirken, içkili yer bölgesi taleplerini konu alan 10 dilekçe İçkili Yer Bölgesi Tespit Komisyonu'na havalesi oy birliğiyle kabul edildi. Çiftçi Malları Murakebe Heyeti’ne Recep Şişman, Oktay Pehlivan, Hüseyin -Fındıcak, Hasan Sağlam ve Bilgin Tokgöz asil üye olarak; İlker Satırcıoğlu, Mustafa Kocamanlar, Muzaffer Akça, Nesimi Kenar ve Hüseyin Erler yedek üye olarak seçildi.

 

 

ÇİFTÇİ MALLARI KORUMA MECLİSİ ÜYELERİ SEÇİLDİ

Çiftçi Malları Koruma Meclisi’ne Cemal Yalnız, İrfan Doğramacıoğlu, Yavuz Akbay, Nadir Uğur ve Hüseyin Altın asil üye olarak; Vasfi Uysalcan, Zafer Üstün, Mehmet Aksöz, Fevzi Kanlıgöl ve İlhan Ilıca yedek üye olarak seçildi. İmar Komisyonu Raporu doğrultusunda reddedilen dilekçeler ve değişiklik yapılan plan notları Belediye Meclis Üyesi Fatma Gürel tarafından okundu ve oy birliğiyle kabul edildi. Sağlık Mahallesi ve Yeşiltepe Mahallesi’ni konu alan ilgili dilekçelerin Ergene Belediyesi’nden gelecek komisyon raporları doğrultusunda 8 Mayıs günü yapılacak 2. oturumda görüşülmesi oy birliğiyle kabul edildi.

 

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10