Kapaklı, ilçe olmanın nimetlerinden faydalanıyor

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan Görevde Yükselme Şube Müdürlüğü sınavı çerçevesinde yazılı ve sözlü sınavlarda başarılı olan 3 kişi Kapaklı İlçe Milli EÄ?

Kapaklı 8.05.2014 10:26:00 0
Kapaklı, ilçe olmanın nimetlerinden faydalanıyor

NİMETLERDEN FAYDALANMAYA BAŞLADI

A.Serdar Ümit Öncel, Sait Beydoğan ve Fatih Yüzüak’ın Kapaklı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine atandığını söyleyen Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu Tekirdağ’ın Büyükşehir olması ile ilçe olan Kapaklı’nın bunun nimetlerinden faydalanmaya başladığını ifade etti. Şube Müdürlüklerine yapılan atamaların hayırlı olmasını temenni eden Kuzulu, bundan sonraki süreçte Kapaklı’da her şey daha güzel olacağını ve insanların ilçe olmanın farkını daha iyi hissedeceğini dile getirdi.

 

OKULLARDAKİ GÖREVLERİNE GERİ DÖNDÜLER

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürlerinden A. Serdar Ümit Öncel, İstanbul Üsküdar Hasan Tan İlkokulu Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu. Sait Beydoğan ise Van Süphan Anaokulu’nda Müdür olarak görev yapıyordu. Fatih Yüzüak’ın ise İstanbul Tuzla İTOSB Mesleki Eğitim Merkezi’nde Müdür Yardımcısı olarak görev yaptığı öğrenildi. Geçici olarak Şube Müdürlüğü yapan Yavuz Kayaalp yapılan atamaların ardından Sanayiciler İlkokulu’ndaki Müdür Başyardımcılığı; Bülent Karataş da aynı okuldaki Müdür Yardımcılığı görevlerine geri döndü.

 

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10