Öztrak: Siyasi nezaketsizliktir

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak ve İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı makamında ziyaret

Tekirdağ 11.05.2014 11:36:00 0
Öztrak: Siyasi nezaketsizliktir

TEKİRDAĞ’DA ÖNEMLİ BİR BAŞARI SAĞLADIK

İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, Başkan Albayrak’a hayırlı olsun temennilerini iletirken, Tekirdağ’da önemli çalışmalara imza atılacağından emin olduklarını söyledi. Faik Öztrak da, seçimlerde Tekirdağ’da önemli bir başarı sağladıklarını, bunu hizmet olarak da yansıtacaklarını dile getirdi.

 

ŞANTİYEYE ÇEVİRECEĞİZ

Başkan Albayrak da Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin yapılanmasını tamamladıktan sonra tüm il genelini şantiyeye çevireceklerini ve hizmet atağını başlatacaklarını söyledi.

 

BÜYÜK BASKI ALTINDA

Tekirdağ Tuğlalı Park'ta düzenlenen 'sessiz çığlık' eylemine destek olmak için gelen ve eyleme katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Danıştay'ın 146. Yıldönümü törenlerinde yaşanan gerginliği değerlendirdi. Öztrak Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun konuşmasına tepki göstererek salonu terk eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirerek “Bu olay oldukça büyük bir siyasi nezaketsizliktir. Oradaki olayı yapan Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanıdır. Başbakanın hali içler acısıdır. O salondaki gelişen her şey halkın gözleri önünde cereyan etti. Öyle anlaşılıyor ki, başbakan artık büyük bir baskı altındadır. Oradaki konuşmalardan anlıyoruz ki büyük bir sinir buhranı geçiriyor herhalde. Şu an ben Tekirdağ'dayım ama Ankara'ya döndüğümde parti olarak bu durumu değerlendireceğiz” dedi.

 

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10