Başkan Yaztepe'nin mutlu günü

Çerkezköy'de uzun yıllar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığı görevini yürüten Muzaffer Yaztepe'nin oğlu Sercan Yaztepe, Songül-Türkeş Gündoğdu çiftinin kızı Nilg

Çerkezköy 11.05.2014 12:18:00 0
Başkan Yaztepe

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Genç çiftin düğün töreni önceki akşam Golden Palas Otel’de düzenlendi. Alkışlar eşliğinde salona giren genç çift, ilk danslarını yine aklışlar eşliğinde ederken, aileleri ve davetliler de onların mutluluğuna ortak oldu. Kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı düğünde, takı töreninde de uzun kuyruk oluştu. Takı töreninin ardından genç çift ve davetliler müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendi.

 

 

YALNIZ BIRAKMADILAR

Müberra-Muzaffer Yaztepe çiftinin oğlu Sercan Yaztepe ile Songül-Türkeş Gündoğdu çiftinin kızı Nilgün Gündoğdu’nun düğün törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Çerkezköy Sağlık Müdürü Olcay Palak, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ile yönetim kurulu üyesi İsmail Akın, Mavi Minibüs Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı İlhami Yörük, Çerkezköy Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Kamil Çetintaş, Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, Çerkezköy Belediye Eski Meclis Üyeleri Behçet Güven ve Vehbi Demirtaş, Çerkezköy Güreşler Ağası Mesut İşlek, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, AK Parti Çerkezköy İlçe Eski Başkanı AlaeddinDemirbağ, AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Sait Yazı, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Serdar Ürkmez, Ali Dede, İl Genel Meclisi Eski Üyesi Hasan Karaca, Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Fikret Tanyeri, kooperatif başkanları ve yönetimleri, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Üyeleri, Yaztepe ve Gündoğdu ailelerinin eş, dost ve akrabaları ile çok sayıda davetli katıldı. Taztepe ve Gündoğdu çifti davetlilerle yakından ilgilendi.

 

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10