ÇTSO yönetimi mali müşavirler ile bir araya geldi

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi Çerkezköy, Kapaklı ve Saray'da bulunan Mali Müşavirlere birlik ve beraberlik toplantısında bir araya geldi.

Çerkezköy 11.05.2014 15:07:00 0
ÇTSO yönetimi mali müşavirler ile bir araya geldi

NEMLİ KÖPRÜLERDENSİNİZ

Önceki gün saat 17.00’da düzenlenen toplantıya Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, yönetim kurulu üyeleri, mali müşavirler ile oda personeli katıldı. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, odanın paydaşlarından olan mali müşavirlerin, üyeler ile aralarındaki en güçlü köprülerden olduğunu ifade ederek “Sizlerle kurulan iyi iletişim üyelerimize daha kaliteli ve nitelikli hizmet sunmamızı sağlayacak. Yönetimi geldiğimizden bu yana yapmayı planladığımız önemli işlerden birisi de siz paydaşlarımızla aramızdaki bağları kuvvetlendirecek organizasyonlar düzenlemekti. Bu toplantıyı, geç kalınmış bir buluşma olmasına rağmen üyelerimize hizmet için atılmış önemli bir adım olarak nitelendiriyorum. Bugün sizlerle buluşmanın ve fikir alışverişinde bulunacak olmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

 

 

“SİZLERİN DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ”

ÇTSO Genel Sekreteri Hakan Gel de odanın çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Odanın yüzde 15’inin sanayici, yüzde 85’inin ise ticaret erbabından oluştuğunu söyleyen Gel “Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda akreditasyona geçişle beraber üyeler, profesyonel biçimde, yüksel kalitede hizmet sunabilin ve bunun belirli periyodlarla denetlediği bir odanın üyesi olacak. Odamız kapasite ve yeterliliğini artırarak üyelerine sunduğu hizmet kalitesini iyileştirmeyi amaçlıyor. Üyelerimiz sadece kamusal hizmetlerden değil, bilgi, danışmanlık ve destek hizmetlerinden de yararlanabilir hale gelecek. Üyeleri ve paydaşları için sürekli çözüm odaklı olmak, hedefi ve müşteri memnuniyeti prensibiyle çalışmalarımıza devam etme konusunda sizlerin desteklerini bekliyoruz” dedi. Programın devamında ise mali müşavirler ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

 

 

 

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10