"Anne sevgisinin yeri doldurulamaz"

Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri anneler günü dolayısıyla 2 bin adet gül dağıttı.

Kapaklı 11.05.2014 16:38:00 0

ANNELİK SORUMLULUĞUNU DA ÜSTLENDİLER

Dün saat 14.00’de İlçe Teşkilatında İlçe Kadın Kolları üyeleri ile birlikte basın açıklaması yapan Kadın Kolları Başkanı Mediha Uğurlu “Mayıs ayının ikinci Pazar günü Anneler Günüdür. Anneler günü evrensel bir gündür. Dünyada milyonlarca anne bugün çocukları tarafından sevgi ve saygı ile anılır. Anneler günü ülkemizde 1955 yılından bu yana kutlanıyor. Hayatın her alanında etkin bir biçimde yer alan kadınların, aynı zamanda annelik gibi hayati bir sorumluluğu da üstlenmiştir. Annelerimiz, geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmeleri için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan yüreklerinde ki sınırsız sevgi ve sabırlarıyla dünyanın en kutsal varlıklarıdır” dedi.

 

 

GÜL DAĞITARAK KUTLADILAR

Dünyada anne sevgisinin yerini dolduracak başka bir sevginin olmadığını kaydeden Uğurlu “ Yılın bir gününü annelere ayıralım. O günü annelerimizle ilgili anılarla dolduralım. Böylece annelerimize olan sevgi borcumuzu ödeyelim. Bizleri tek, karşılıksız sevebilen annelerimizin anneler gününü de kutluyorum” dedi. CHP Kapaklı Gençlik Kolları Başkanı Barış Özdemir de “Tüm dünyada olduğu gibi kutsal varlıklarımız, var oluş sebebimiz olan annelerimiz için bu gün çok özel bir gündür. Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal’in annesini rahmetle anıyor, bütün annelerin anneler gününü kutluyorum” dedi.  Konuşmaların ardından Kadın Kolları üyeleri ve Gençlik Kolları üyeleri Pınar Bulvarı’nda ve Pazar yerinde 2 bin adet gül dağıttı.

 

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10