Geliri öğrenciler yararına kullanılacak

Kapaklı Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen kermesin bu yıl 15'incisi açıldı.

Kapaklı 12.05.2014 17:37:00 0
Geliri öğrenciler yararına kullanılacak

HER YIL BÜYÜK KATILIMLA DÜZENLİYORUZ

Önceki gün düzenlenen açılış töreninde konuşan Kapaklı Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Aktürk, derneğin her yıl düzenlediği geleneksel kermeslerinin 15’incisinin tüm Kapaklı için hayırlı olmasını temenni ederek “Bu anlamlı kermesi her yıl büyük bir katılımla gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızdan güzel tepkiler alıyoruz. Kermesimizdeki ürünlerimizden ve kendilerini ağarlayışımızdan oldukça memnun kaldıklarını ifade ediyorlar. Bu da bizleri oldukça mutlu ediyor. Kermesten elde edilecek olan gelir ilçedeki yurtlarda kalan ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitim öğretimi için kullanılacak” dedi.

 

 

BU KERMESTE YOK YOK

Kapaklı Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından açılan kermeste kurulan stantlarda giyimden yiyeceğe kadar pek çok ürün yer alıyor. Kermeste Döner ayranın yanı sıra, tatlı ve börek gibi unlu mamuller ile ev yemeklerinin yanı sıra erkek, bayan ve çocuk giysilerinin satışı da yapılıyor. El işi ürünler, hediyelik eşyalar, çeyizlik ürünler ve kuru gıda ürünleri de kermesi gezen vatandaşlar tarafından ilgi görüyor.

 

 

ÇOCUKLAR İÇİN OYUN PARKI

Kermeste, çocuklar için de oyun parkı hazırlandı. Kermese gelip yemek yiyen ya da çocuğunu oyun oynaması için oyun parkına bırakan vatandaşlar, semaverde çay keyfi yapabiliyor. Önceki gün açılan kermes 25 Mayıs’a kadar ziyarete açık kalacak.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10