Atılğan'dan TSO'ya veda ziyareti

Bursa Defterdarı olarak atanan, Tekirdağ Defterdarı Yusuf Atılğan, Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Abdulkayyum Karayel ile birlikte Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Metin Akgün ve Yönetim Kurulu BaÅ?

Çorlu 13.05.2014 17:08:00 0
Atılğan

“ÖNEMLİ PROJELER GERÇEKLEŞTİRDİ"

Tekirdağ'daki görevinin sona ermesi ve tayininin Bursa'ya çıkması sebebiyle bir veda ziyareti gerçekleştirdiğini belirten Tekirdağ Defterdarı Yusuf Atılğan; "Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak gerçekleştirmiş olduğunuz projelerden ötürü sizleri tebrik ederim. Bölgenin ilerlemesi ve gelişmesinde önemli pay sahibi oldunuz. Biz buradaki görevimizi tamamladık. Bu şehirden güzel bir izlenim ve başarılarla ayrıldığımıza inanıyorum" dedi.

“SAMİMİYETİNİZ İLE HATIRLAYACAĞIZ"        

Çorlu TSO Meclis Başkanı Metin Akgün de "Bölgemize yapmış olduğunuz hizmetlerle ve samimiyetinizle sizleri hatırlayacağız. Meclisimiz adına size başarılar diliyoruz" diye konuştu. Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün ise “Sizi her zaman şehrimize verdiğiniz değerli hizmetleriniz ve içtenliğiniz ile anacağız. Yönetim Kurulumuz adına size başarılar diliyorum" dedi.

Haber / Cem BÜLBÜL


0282 726 91 91
0282 747 65 10