Bahar, "Ateşin üzerine geldik"

Protokol ziyaretlerini sürdüren AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar dün de yönetim kurulu üyeleri Kamil Yiğit, Ercan Erdoğan, Hasan İşcan, Kılıç Kara, Halit Er ve AK Parti Çerkezköy

Çerkezköy 13.05.2014 17:47:00 0
Bahar,

ÇTSO YÖNETİMİNİ ZİYARET ETTİLER

Reşat Bahar ve beraberindekiler ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve ÇTSO Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Aksoy ile ÇTSO yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Ziyarette konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, seçim sürecinde göreve geldiklerini ancak seçim sürecinin yoğun geçmesi nedeniyle ziyaretleri seçim sonuna bıraktıklarını ifade etti.

 

 

YOĞUN BİR TEMPODA ÇALIŞTIK

26 Şubat’ta ilçe başkanlığı görevine geldiğini anımsatan Bahar “1 Mart itibariyle de ilçe yönetimini oluşturdum. O dönem seçim çalışmalarının bir hayli yoğun olduğu bir dönemdi. Ve 35 gün gece gündüz hiç durmadan çok sıkı bir seçim çalışması gerçekleştirdik. Parti çalışmalarımız ön plandaydı ve seçimi kazanmak için yoğun bir tempoda çalıştık” diyerek yoğunluk nedeniyle ziyaretleri seçim sonrasına bıraktıklarını söyledi.

BİRDEN ATEŞİN ÜZERİNE GELDİK

Seçimden kısa bir süre önce göreve geldikleri için belediye meclisi oluşumunda kendilerinin bir katkısının olmadığını dile getiren Reşat Bahar “Bundan da biz sorumlu değiliz dedik. Biz yönetime geldiğimizde birden ateşin üzerine geldik. Ama bizler görevimizin zor olduğunu bildiğimiz için göreve gelir gelmez çalışmalara da hızla başladık” dedi.

 

 

BİR SONRAKİ SEÇİMİ KAZANIRSINIZ

AK Parti’de çalışmaların her zamanki hızla devam ettiğini dile getiren Bahar “Biz Çerkezköy İlçe teşkilatı olarak Başbakanımızın hızına yetişmeye çalışıyoruz” dedi. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yeni yönetime görevinde başarılar dileyen Kozuva “Hayırlı olsun. Zorlu bir seçim süreci yaşadınız. Bizler sizlerin çalışmalarınızı yakınen takip ettik ve başarılı bir çalışma sergilediniz” dedi. Süleyman Kozuva “Birlik ve beraberliğinizi bozmayın. Sizde bu azim ve çalışkanlık varken bir sonraki seçimi kazanırsınız” dedi. Kozuva, odanın çalışmaları hakkında da AK Partililere bilgiler verdi.

Haber / Cem BÜLBÜL


0282 726 91 91
0282 747 65 10