Sami Kayın güven tazeledi

Tekirdağ Sanatkarlar Odası Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısında mevcut başkan Sami kayın güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi. Sami Kayın'ın başkanlığındaki yönetimde geçen

Çerkezköy 13.05.2014 17:56:00 0
Sami Kayın güven tazeledi

TÜM ODALARA AYNI MESAFEDE OLACAĞIZ

Seçimlerin ardından konuşan Kayın, bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını ve tüm birlik üyelerine ve odalara aynı mesafede olacaklarını ifade etti. Artık seçimin bittiğini dile getiren Kayın “Bu dönem daha iyi çalışmalara birlikte imza atacağımıza inanıyor ve genel kurula katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

BOZDAĞ DA YÖNETİMDE

Seçimlerden zaferle çıkan ve 2. Kez Birlik Başkanı Seçilen Sami Kayın’ın Başkanlığındaki yeni yönetimde Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Ali Özen, Yusuf Gümüş, Mehmet Bilgin, Mustafa Kahraman ve İsmail Şen yer aldı. Yönetim Kurulu Yedek Üyeleriklerine de Emine Arıkan, Mesut Mutlu, Nazmi Çolak, Muzaffer Gülay, Özcan Kılıçkoç ve İlyas Küçükmidi seçildi.

DENETLEME KURULU

Denetleme Kurulu Asil Üyeliklerine Tahir Saygın, Yıldız Fizli, Osman Alcan seçilirken, Disiplin Kurulu Asil Üyeliklerine Şenol Turan, Fahrettin Bayar, Caner Demir seçildi.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10