Akay: Büyükşehirin avantajlı ilçelerinden biriyiz

Yaklaşık 2 hafta önce Tekirdağ Tabip Odası Başkanlığı görevine seçilen Yücel Ayaz, dün yönetim kurulu üyeleri ve Çerkezköylü doktorlarla birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akayâ??

Çerkezköy 14.05.2014 22:23:00 0
Akay: Büyükşehirin avantajlı ilçelerinden biriyiz

BAZI ŞEYLERİN DEĞİŞMESİ GEREKİYOR

Ziyarette Tekirdağ Tabip Odası Başkanı Yücel Ayaz, Tekirdağ Belediye Başkanı Vahap Akay’a görevinde başarılar diledi. Ziyarette Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciası da konuşuldu. İş kazalarını iş cinayeti olarak gördüklerini söyleyen Ayaz, “Böyle olacağı zaten bilinen bir gerçekti. Hükümetin yapması gereken çok şey var ama yapmıyor. Amerika’da yüzde 14 olan iş kazaları oranı bizde yüzde 7 seviyelerinde. Türkiye’de bazı şeylerin değişmesi gerekiyor” dedi.

MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da hassas bir dönem olduğunu ifade ederek “Manisa ilimizin Soma İlçesi'nde meydana gelen acı olayı son derece üzüntü ile karşılıyoruz. Hayatını kaybeden tüm maden emekçisi kardeşlerimize rahmet, ailelerine sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Maden ocaklarımızda yaşanılan son acımız olması umuduyla, tüm milletimizin başı sağ olsun” dedi.

YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

Çerkezköy’de yapacak çok işlerinin olduğunu söyleyen Akay “2 belde belediyemiz kapandı. Geçiş döneminde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin işi daha zor. Süreç tamamlanana kadar 3-4 ay geçer” dedi. Çerkezköy’ün avantajlı bir konumda olduğunu ifade eden Akay “Dar bölgede yoğun nüfusa sahibiz. Büyükşehirin avantajlı ilçelerinden biriyiz” dedi.

İYİ ÖRNEK OLMAK İSTİYORUZ

Çevre konusunun da konuşulduğu ziyarette Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Çerkezköy’ün çevre konusunda duyarlılığının daha da artması gerekiyor. İyi örnek olmak istiyoruz. Ergene’nin hayata döndürülmesi konusunda da elimizden gelen katkıyı sunacağız” dedi. Tekirdağ Tabip Odası Başkanı Yücel Ayaz da genç ve dinamik başkan Vahap Akay’dan beklentilerinin de çok olduğunu ifade etti.

Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10