Erol Kaya'nın acı günü

30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Saadet Partisi'nden Çerkezköy Belediye Başkan Adayı olan Erol Kaya'nın babası Hasan Kaya (77) bir süredir solunum yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü İstanbu

Çerkezköy 14.05.2014 22:35:00 0
Erol Kaya

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Hasan Kaya dün Çerkezköy Osmanlı Caminde öğle namazını mütakiben kılınan cenaze namazının ardından Yıldırım Beyazıt Mahallesi Bahçeli Mezarlığı’nda aile kabristanında son yolculuğuna uğurlandı. Altı çocuk babası ve 22 torun dedesi olan Hasan Kaya’nın cenazesine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanı Feti Pehlivan, 30 mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Aslan Ateş, Silivri Belediye eski Başkanı Hüseyin Turan, Atatürk İlkokul Müdürü Hüseyin Erdoğan, Ak Parti Çerkezköy ilçe eski başkanı Alaettin Demirbağ, Çerkezköy Belediye meclisi eski üyelerinden Vehbi Demirtaş, Çerkezköy belediye Meclis üyesi Seyithan Caferoğlu, İl Genel Meclisi Eski üyesi Hasan Karaca, Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut, SP Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon ve ilçe yönetimi, esnaf ve vatandaşlar katıldı.

 

 

BABASININ CENAZE NAMAZINI KILDIRDI

Babasını Kaybeden Erol Kaya, babasının cenaze namazını da kendi kıldırdı. Kaya, namaz öncesi yaptığı konuşmada babasının çocuklarını hayata çok iyi yetiştirdiğini ve her zaman doğruları öğrettiğini ve insanlarla iyi ilişkiler içinde olmalarını öğütlediğini ve beş vakit namaz kıldığını, insanları inciltmekten hep sakındığını arkadaş ve dost canlısı dürüst bir insan olduğunu ve çocuklarını da kendisi gibi yetiştirdiğini söyledi. Kaya, konuşmasının ardından babasına cemaatten helallik istedi. Babasının cenaze namazını kıldıran Erol Kaya üzüntülü olmasına rağmen metanetlini koruduğu gözlemlendi. Cenaze namazı sonrası hakkın rahmetine kavuşan Hasan Kaya Bahçeli mezarlığında göz yaşları arasında dualarla aile kabristanına defnedildi.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10