Kubilay'dan mahalle muhtarlarına ziyaret

Ziyaretlerini sürdüren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, önceki gün de 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında göreve başlayan Mahalle Muhtarlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çerkezköy 14.05.2014 23:13:00 0
Kubilay

MUHTARLARI ZİYARET ETTİ

Ziyaretlerine Fatih Mahallesi Muhtarı Mehmet Çetin’i ziyaret ederek başlayan Kaymakam Metin Kubilay, Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün, Gazi Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı Recep Şahin, Gazi Osman Paşa Mahallesi Muhtarı Mutlu Timur, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Muhtarı İrfan Akem, Fevzipaşa Mahallesi Muhtarı Turhan Ersöz, İstasyon Mahallesi Muhtarı Bahri Çakır ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Hikmet İşcan’ı da ziyaret etti. Ziyaretlerinde Kubilay’a Çerkezköy Emniyet Müdürü Murat Ogan da eşlik etti.

 

 

MUHTARLAR BİZİM YAKIN ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZ

Mahallelerin sorunları ile ilgili bilgi alan Kaymakam Kubilay, “Muhtarlar bizim yakın çalışma arkadaşlarımızdır. Vatandaşımızın ilk başvurduğu merci Mahalle Muhtarlıklarımızdır. Ayrıca bizim idari geleneklerimizde muhtarların ayrı bir yeri ve önemi vardır. Kamu hizmetleri yürütülürken mutlak surette muhtarlıklarla işbirliği içerisinde olunmalı ve onların desteği alınmalıdır. Bu anlayışla muhtarlarımıza çalışmalarında destek olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile tüm muhtarlarımızı bir kez daha tebrik ederek kendilerine başarılar dileriz. Veliköy ve Kızılpınar Mahalle Muhtarlarını ziyaret etmek için planlama yaptık. Önümüzdeki günlerde bu ziyaretleri de gerçekleştireceğiz” dedi.

Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10