Tekirdağ Meclisi Çorlu'da toplandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı Çorlu Belediyesi'nin ev sahipliğinde yapıldı. Çorlu Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen t

Tekirdağ 14.05.2014 23:30:00 0
Tekirdağ Meclisi Çorlu

HERKES TEKİRDAĞ ORTAK PAYDASINDA BULUŞACAK

Toplantıda konuşan CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü yoğun bir siyasi çalışma döneminin ertesinde seçilerek göreve gelen tüm meclis üyelerini tebrik ederken, onlara yeni çalışma dönemi için başarılar diledi. Tüm ilçeler, kapanan beldeler ve köylere Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet verecek olması dolayısıyla söz konusu kurumun büyük bir sorumluluk altında olduğunu ifade eden Köprülü, bölge insanının daha mutlu kılınması ve yaşanılabilir bir Tekirdağ yaratılması için siyasi düşünce ve görüş farkı gözetmeksizin herkesin Tekirdağ ortak paydasında buluşarak özveriyle çalışması gerektiğini belirtti.

 

 

ATAMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Gündem ve ilave gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlandığı meclis toplantısında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 29 Nisan 2014 ve 12 Mayıs 2014 tarihleri arasında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda norm kadrolara göre yapılan atamalar hakkında meclise bilgi verdi. Yaptığı konuşmada Çorlu’nun Tekirdağ içerisinde özel bir yere sahip olduğuna değinen Başkan Albayrak, Tekirdağ’ın büyükşehir olmasında Çorlu’nun önemine dikkat çekerek, büyükşehir meclisinin Mayıs ayı toplantısına ev sahipliği yapmasından dolayı Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’a teşekkür etti.

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10