Özel çocukların sinema keyfi

Sakatlar Haftası etkinlikleri kapsamında önceki gün Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi tarafından dernek üyeleri için sinema gösterimi sunuldu.

Çerkezköy 15.05.2014 13:25:00 0
Özel çocukların sinema keyfi

İKİ GÜN SÜRDÜ

Etkinlikler kapsamında dernek üyelerine sinema keyfi yaşatmak istediklerini söyleyen Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya “Derneğimiz üyesi bedensel ve zihinsel engelli kardeşlerimizin sinema keyfini de doyasıya yaşamak istedik ve bu nedenle hafta etkinliklerimiz kapsamında  programladığımız Sinema günleri kapsamında derneğimizin konferans salonunda iki gün art arda 14.00-15.30 saatleri arasında sinema filmi gösterimleri gerçekleştirdik” dedi.

 

 

ONLARIN MUTLULUĞU ÇOK ÖNEMLİ

Dernek yönetimi olarak dernek üyeleriyle birlik ve beraberlik içinde tam bir bütün olduklarını ifade eden Çetinkaya “Amaç burada dernek üyelerimizin daha da sosyalleşmelerine katkı sağlamak ve ayni zamanda doyasıya sinema keyfini çıkarmaları idi ve bunu da dernek yönetimi olarak gerçekleştirdiğimize inanıyoruz” dedi. Çetinkaya, dernek üyelerinin mutluluğunun kendileri için çok önemli olduğunu vurguladı.

 

Haber / Sevay KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10