Sponsora teşekkür ziyaretinde bulundular

Fevzipaşaspor Kulubü çatısı altında faaliyet gösteren Fevzipaşa Spor Akademisi'ne forma sponsor olan ART Reklam sahibi Erkan Ahmetoğlu'na Fevzipaşa Spor Akademisi Antrenörleri Hasan Barut ile Sabri Akpınar

16.05.2014 18:09:00 0
Sponsora teşekkür ziyaretinde bulundular

FORMA HEDİYE ETTİ

Bir ay önce çalışmalarına başlayarak genç nesilleri futbol dünyasına kazandırmak isteyen Fevzipaşa Spor Akademisinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 1.Amatör Küme’de mücadele veren Fevzipaşaspor A Takımı’nın antrenörlüğünü bu yıldan itibaren yapacak olan Hasan Barut ile Sabri Akpınar takımın forma sponsoru olan ART Reklam sahibi Erkan Ahmetoğlu’na teşekkür ederek forma hediye etti.

FUTBOL KURSU BAŞLADI

Cumartesi gününden itibaren Veliköy Sahası’nda çalışmalara başlayacaklarını kaydeden Fevzipaşa Spor Akademisi Antrenörlerinden Hasan Barut “ Sporcularımıza hem teorik hem de pratik bilgiler vermeye çalışıyoruz. Çalışmalarımızı haftada üç gün boyunca Veliköy Sahası’nda gerçekleştirmekteyiz. Futbol dışında diğer branşlarımız olan voleybol, basketbol, tenis ve yüzme kursları da okulların bitmesi ile başlayacak” dedi.

“HERKES DESTEK VERSİN”

Barut “ Sporcu grubumuz 7-17 yaş arasındadır. Spor Akademisi’nde öğrencilerimize hem futbolcun mücadeleci yönünü hem de fair-play gibi sporun dostluk ve kardeşlik yönünü de öğretiyoruz. Çalışmalarımızı öğrencilerimizin eğitimleri paralelinde gerçekleştiriyoruz. Geleceğimizin nesilleri olan gençlerimizi alt yapıya da hazırlıyoruz. Kulüp olarak spor akademisini çok önemsiyoruz. Çerkezköy’e eğitimli, bilinçli sporcular yetiştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Çerkezköy’de gerçekleşen yeni oluşuma bütün Çerkezköylülerin ve esnafımızın destek vermesini istiyoruz. Bizlerin bu mücadelesinde herkesin imkanları doğrultusunda katkı sunmasını istiyoruz” açıklamasında bulundu.

“EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDİYORUZ”

Katkılarından dolayı ART Reklam’ın sahibi Erkan Ahmetoğlu’na teşekkür eden Barut “ Takımımıza forma desteğinde bulunan Erkan Ahmetoğlu’na sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Katkılarının da devamını diliyorum” dedi. Fevzipaşaspor’un Çerkezköy’ün en köklü kulübü olduğunu belirten Fevzipaşa Spor Akademisi antrenörlerinden Sabri Akpınar “ Bu kulübümüzü el birliği içinde çok iyi yerlere getirmek için elimizden geleni yapacağız. Çerkezköy’de Çerkezköyspor dışında da bir çok kulüp mücadele etmektedir. Spor denilince Çerkezköy’de akla sadece Çerkezköyspor gelmemelidir. Takımımız ilçemizi gerçekten çok başarılı bir şekilde de temsil etmektedir” dedi.

“DESTEĞİM DEVAM EDECEKTİR”

Yıllarca Fevzipaşa Mahallesi’nde yaşadığını kaydeden ART Reklam’ın sahibi Erkan Ahmetoğlu” Fevzipaşa Spor Kulubünü canlandırmak isteyen Hasan Barut ve Sabri Akpınar kardeşimizi kutlamak istiyorum. Fevzipaşaspor hem mahallemizin hem de Çerkezköyümüzün takımıdır. Fevzipaşa  Spor Akademisi de Fevzipaşaspor Kulübü çatısı altında da başarılı bir şekilde faaliyet göstermektedirler. Mahalleden yetişmiş bir fert olarak elimizden geldiğince bu yeni oluşuma katkıda bulunmak istedik. Bundan sonraki süreçte de desteklerimizi sonuna kadar vereceğiz. Diğer esnaflarımızın da kulübümüze sahip çıkmalarını istiyorum” diye konuştu.

SPONSORA FORMA HEDİYE ETTTİLER

Konuşmaların ardından Fevzipaşa Spor Akademisi Antrenörleri Hasan Barut ile Sabri Akpınar, forma sponsoru ART Reklam’ın sahibi Erkan Ahmetoğlu’na günün anısına forma hediye etti.

Haber/Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10