Şampiyon sporcular Başkan Akay'ı ziyaret etti

Taekwondo grup şampiyonalarında şampiyon olan Çerkezköy Güzel Spor Kulübü ve Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü sporcuları Antrenörleri Bilal Güzel ve Vural Ayaz ile birlikte önceki gün Çerkezkö

16.05.2014 18:13:00 0
Şampiyon sporcular Başkan Akay

TÜRKİYEYİ TEMSİL EDECEKLER

Ziyarette Çerkezköy Güzel Spor Kulübü Antrenörü ve Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz yaptıkları konuşmada, her iki kulüpten grup şampiyonalarında ilk dereceyi elde eden şampiyon sporcuların bu yıl dünya da Türkiye’de ilki gerçekleştirilecek olan Dünya Taekwondo Yıldızlar Şampiyonasına katılacaklarını ve bu şampiyonada Türkiye’yi temsil edeceklerini belirttiler. Güzel ve Ayaz, “Şampiyon sporcularımız 19 Mayıs’ta Marmaris’te gerçekleşecek olan ve dünyada ilk kez ve ilki bu yıl Türkiye’de yapılacak Dünya Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası katılacak olan şampiyon sporcularımız bu şampiyonada ülkemizi temsil edeceklerdir. Şampiyon sporcularımızın dünyada ilk kez ülkemizde ilkinin gerçekleşeceği bu şampiyonada ülkemizi temsil edecek olmalarından bizler antrenörleri olarak da büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bizler inanıyoruz ki bu sporcularımız bu önemli şampiyonadan derece ile ayrılacaklardır. Bizler sizlerden bu şampiyon sporcularımıza desteğinizin devam etmesini istiyoruz.”dediler.

“TÜRKİYE TAEKWONDO ŞAMPİYONASINA EŞ DEĞİR BİR ŞAMPİYONADA ÇERKEZKÖY’DE YAPILSIN”

Bilal Güzel ve Vural Ayaz,konuşmalarını şöyle sürdürdüler. “Bizler siz sayın başkanımızdan aldığımız güç ve destekler sayesinde ilçemizde sporu daha ileriye taşımak için büyük bir çaba harcıyoruz. Çerkezköy’ümüz her geçen gün büyüyerek gelişmekte ve bunun yanı sırada spor alanında da gençlerimizin daha iyi şartlarda çalışmalı ve ilçemiz sporunun her dalını ülke çapında söz sahibi yapmamız gerektiğine inanıyoruz. Belediyemizden ricamız Türkiye Taekwondo şampiyonasına eş değer bir şampiyonanın ilçemizde gerçekleştirmesidir. Bu şekilde düzenlenecek bir şampiyona İlçemizin adını daha geniş kitlelere ulaştıracaktır. Aynı zamanda sanayi kenti olan ilçemiz sanayinin yanı sırada spor dallarında da isim yapacaktır.Bu konuda sizlerin desteğinizi istiyoruz” dediler.

“ŞAMPİYON SPORCULARIMIZA BİZDEN TAM DESTEK”

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,’da Dünya da ilk kez 19 Mayıs tarihinde Marmariste gerçekleşecek olan Taekwondo Yıldızlar Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek olan Çerkezköylü şampiyon sporculara belediye olarak tam destek vereceklerini ve bu konuda gereğinin yapılacağını belirterek, “ Öncelikle şampiyon sporcularımızı tebrik ediyorum. İnanıyorum ki bu şampiyon sporcularımız belirttiğiniz gibi ilk kez ülkemizde gerçekleşecek olan dünya Taekwondo Yıldızlar Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek olmalarından da ayrıca mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Bu başarılı sporcularımızın daha da iyi yerlere gelmelerini sağlamak için biz elimizden gelen desteği vermeye her zaman hazır olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Bu şampiyonada da yüz aklarıyla çıkacaklarına gönülden inanıyorum ve hepsine ayrı ayrı başarılar diliyorum.

 “İLÇEMİZDE DE TÜRKİYE ŞAMPİYONASI GİBİ BİR ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİREBİLİRİZ”

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Bilal Güzel ve Vural Ayaz’ın Çerkezköy’de de Türkiye şampiyonasına eş değer bir şampiyona taleplerine şu yanıtı verdi. Başkan Akay, “Bende sizler gibi ilçemizin sporda da her dalında başarılı olmasını istiyorum. Eğer sizlerle birlik ve beraberlik içinde hareket edersek talebinizi gerçekleştirebiliriz. Sizlerinde bu organizasyonda görev almanız gerekiyor. Biz belediye olarak  gerçekleşmesini istediğiniz şampiyonayı gerçekleştirebiliriz. Bu şampiyona ayni zamanda spor alanında da ilçemize artı değer katacaktır. Düşünce güzel. İş uygulamada.Sizler bu konuda neler yapılması gerektiğini hazırlayın gelin.Biz hazırız. yönünde gereğinin yapılacağından kuşkunuz olmasın.”dedi.

ÜLKEMİZİ DÜNYA YILDIZLAR ŞAMPİYONASINDA TEMSİL EDECEK SPORCULARIMIZ

9 Mayıs’ta Marmaris’te ilk kez dünya gerçekleşecek olan Dünya Taekwondo yıldızlar Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek olan Çerkezköylü şampiyon sporcular şunlar.Çerkezköy Güzel Spor Kulübünden Kübra Kepenek,Meryem Akgün,Halil Osman Erbek , Enes Açıkgöz ve Samet Ayaz.Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü’nden,Zümre Nur Yılmaz,Meryam Sarıkaya,Yunus Emre Aydın,Yaşar Can Özer ve Kadircan Çelik. Şampiyon sporcular kendilerini Başkan Akay’a  tek tek tanıttılar Başkan Akay’da her birine başarılar diledi.Sonra günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10