ÇTSO Meclisinde 2 kişinin üyeliği düştü

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı dün saat 16.30'da Taha Ülker başkanlığında yapıldı.

Çerkezköy 20.05.2014 17:54:00 0
ÇTSO Meclisinde 2 kişinin üyeliği düştü

YENİ ÜYELER VE PERSONEL TANITILDI

Toplantıda devamsızlıktan dolayı meclis üyelikleri düşen Saim Buyruk ve Hasan Dursun’un yerine Meclis Asil Üyeliklerine seçilenler meclise tanıtıldı. Buna göre 9. Meslek Grubu’ndan olan Hasan Dursun’un yerine Mehmet Çetin, 2. Gruptan olan Saim Buyruk’un yerine de Rasim Bilgen’in seçildiği belirtildi. Yeni meclis üyelerinin tanıtılmasının ardından Proje Yöneticisi olarak göreve başlayan Mustafa Bahtiyar da meclis üyelerine tanıtıldı.

 

 

NİSAN AYI GELİRİ 579 BİN TL

Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın ilk gündem maddesinde 2014 Yılı Nisan Ayı gelir gider cetvelleri görüşüldü. Nisan Ayı gerçekleşen toplam gelirin 579 bin 55,63 TL, toplam gerçekleşen giderin ise 543 bin 461,83 TL olduğu ifade edilirken, yapılan bilgilendirmenin ardından gündem maddesi oy birliği ile karara bağlandı. Toplantının bir sonraki gündem maddesinde de Hesap İnceleme Komisyonu’na yeni meclis üyesi Mehmet Çetin oybirliği ile seçildi.

KOZUVA: MUTLU VE GURURLUYUZ

İlgili gündem maddesinin karara bağlanmasının ardından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin önümüzdeki günlerde gerçekleştireceği ve ÇTSO Meclis Üyelerinin de hazır bulunacağı 70’inci Mali Genel Kurul programı görüşüldü. Konuyla ilgili meclisi bilgilendiren Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, “Tüm meclis üyeleri ile birlikte TOBB’un Mali Genel Kurulu’na katılacak olmaktan dolayı mutlu ve gururluyuz” dedi. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından toplantı sona erdi.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10